Är du ny här???

Råkade gå in och kolla statistiken. Faktiskt så råkade jag, det är nämligen så att jag försöker att låta bli och titta på den så ofta. Mest för att jag på riktigt blir lite ledsen ifall statistiken går ner. Då tänker jag att ni lämnat mig för att jag är tråkig….eller pratar om samma saker hela tiden….eller nåt annat ”fel” som gör att ni ruttnar ur och drar. Så kollade jag idag och ser att det liksom är en form av rekord ”going on”.

20130902-173314.jpg

Där skrotar hon på en 47:e plats den finska pinnen. 🙂 Med över 40.000 läsare. ”FANFAAAAAAAR” tammetusan! Jag blir så jäkla glad.

Du som är lite ny här, låt mig få presentera mig! Jag är då Nina…en helt vanlig brutta från en liten stad som heter Enköping. Ska bespara dig historien kring vår slogan ”Sveriges närmaste stad”. 🙂 Mamma till 3 ungar som är 17, 14 och 4. Pojkar. Jag har sagt att jag ska bli en pojksmamma sen jag var barn. Makabert nog har jag varit gravid 10 ggr i mitt liv och jag tror att alla missfallen och utomkvedshavandeskap var tjejer. Varför jag tror det vet jag inte. Här är mina killar!:

20130902-173851.jpg

20130902-174130.jpg

Thedde och Milo på bilden ovan och jag och Elliot på bilden nedan. Bry dig inte så mycket om bilden nedan, på mig och Elliot. Vi har just landat på Kanarieöarna och månaden är Januari i år. Jag är flygrädd, vi
pratar inte flygrädd som i flygrädd.
Utan vi pratar ”vill kissa och bajsa på mig och slita av mig håret för att jag är så panikslagen” flygrädd. Så jag går i terapi för det. Nu går jag mest för att det får mig att må bra. Flyga törs jag nu men det är ingen ”pleasant” upplevelse.

20130902-174514.jpg

Jag är gift med den här miljardären till oljeshejk (i wish). 😉 Jag är köpt för 12 kameler. 😉 Närå, det här är Tony. Mannen i mitt liv, tror jag. Sånt kan man väl säga sen när man 88 år skulle jag tro. Vi är gifta och har Milo ihop. Dom andra 2 är Magnus pappa till. Han är som min bror idag och en av Tonys bästa vänner. Konstig värld men det är lite ”Tomten är far till alla barnen” nuförtiden. Outfiten beror på en fest vi var på, Hannah fyllde 35.

20130902-174935.jpg

Exet Magnus (han skulle förmodligen skjuta mig om han visste jag la upp den här bilden-men han läser inte bloggen-piiiiuh) och så nuvarande Tony. Skulle bara fattas att dom två blev kära, då skulle vi liksom knyta ihop säcken ordentligt. Närå, skojade bara.

20130902-175136.jpg

Lika glammigt som det kan vara på bloggen med kändisvimmel med Hannah, lika vanligt kan det vara med
en kvällstrött 3 barnsmamma som även visar upp det ”ickeglammiga”.

20130902-175418.jpg

Jag var med i ”Hela Sverige Bakar” 2012. Jag kom med vilket jag aldrig trodde. Det är bland det roligaste och mest jobbiga jag gjort. Att bo och sova själv var nog värst. Jag kom sexa i tävlingen av 12 deltagare så det får man väl lov att säga är riktigt bra. Jag trodde jag skulle åka ur först.

Bjuder här på några bilder ur programmet.

20130902-175640.jpg

20130902-175652.jpg

20130902-175707.jpg

Fruktansvärda bilder alla 3, men jag bjuder på det. Det är lite så här. Jag bjuder på sånt som är verklighet. Här var programmet då jag blev utröstad. Dubbelhakan var på plats och på sista bilden fultjurar jag. Hon frågade hur det kändes att åka hem till barnen och då brast det. Härliga tid. Jag har fortfarande kontakt med alla deltagare. Älskar dom alla. ❤ Jag vill göra mer TV också, jag älskade att göra TV. Det var helt min grej, oväntat nog.

Apropå dubbelhaka…..

20130902-180008.jpg

….så hoppade jag på en utmaning med Viktväktarna i juni. Bilden till höger är en förebild, den till vänster är en efter bild. Jag har kört viktväktarna sen juni och ska upp på en scen om bara 12 dagar och visa vad jag åstadkommit. Jag har inte gått ner så mycket i vikt men gått ner från en 42/44 i klädstorlek till en 38:a. Jag tränar jättemycket och tjatar ut mina läsare varje morgon med en PW eller en joggingrunda. Nu har jag även utmanat mina läsare så varje tisdag ses vi här och peppar varann. Till i jul sen så ska vi vara en bra bit på väg mot våra drömkroppar men mest för att få må bra inne i själen också. Det är det viktigaste för mig! Jag menar 40 plus, 3 ungar varav en sent i livet….inga fantastiska saker händer längre med kroppen men man kan förbättra såattteeeesäga.

Vad kul att du hittat hit! Hoppas du stannar länge! Här inne är det härlig jargong, inga troll…jo ibland men jag försöker tiga ihjäl dom. Jag försöker att fokusera på alla snälla människor här inne. Dom ska få min energi, ingen annan. Vi är hjälpsamma, vi peppar varann och vi är ett gäng sköna människor som ses i stort sett varje dag. Så känn dig välkommen. Vi ska ta väl hand om dig! ❤

Puss Nina och läsarna!

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
10 years ago

Jag är ju jätteny här inne så det var kul att få en sammanfattning.

Här har du en till som är jädrigt flygrädd. Har gått hos psykolog och på KBT men inget har hjälpt. Jag har kommit på att det enda som hjälper är att jag drogar mig lite så där lagom men Sobril som jag får utskrivet av husläkaren när jag ringer dit och säger att jag ska ut och flyga. Vill inte att mina barn ska smittas av min rädsla och med hjälp av tabletterna håller jag ångesten i schack. Så ett tips, ring husläkaren här i vårt lilla Enköping så får du hjälp.

Kram Linda

ulle
ulle
10 years ago

Klart att du har över 40 000 läsare…din blogg är en av de bästa bloggarna !!! ”enligt mig”…..tycker du har en härlig blandning av inlägg och att du bjuder mycket på dig själv. Fortsätt så….så kommer du får många fler besökare 🙂

sofia208
10 years ago

Vad gullig och välkomnande du är till alla de nya läsarna, jag som har varit med ett tag (sedan du kom till nuvarande Femme.se) får också hälsa välkommen till nya läsare och stort tack till dig som delar med dig av ditt liv till oss varje dag! <3

Kram kram

Evelina
10 years ago

Jag har hängt med en tag men din ”presentation” var ändå hel skoj att läsa =)

Lisa
10 years ago

Jag är ju inte ny precis, men jag uppskattade presentationen ändå. 😀
Å så måste jag bara tipsa om sworkit igen, appen som är det bästa som hänt mej i träningsväg. 😀
Kram

Maria
Maria
10 years ago

Niiinis! Jag har hängt med här ett tag, utan att kommentera en enda gång. Det är inte min grej tydligen, för känner alltid någon form av prestationsångest över att behöva vara lite sådär klämcheck i kommentarerna 😉
MEN, idag vil jag säga att jag fullkomligt älskar hänga med i din vardag. Din blogg är den första som jag klickar mig in på, VARJE dag 😉 Så keep up the good work!

Anna
10 years ago

Finaste Nina! Jag är här och läser ofta, älskar ditt sätt att beskriva och hur du formulerar dig. Säger till alla domäner bloggar att läsa din, då vet jag att de får valuta för tiden de spenderar på din sida. Jag är en utav de som haft förmånen att känna dig då vi gick smink-utbildningen, och du är precis så i dina ord som jag läser som du var då. Keep up the Good work, du är en sann inspiration! Puss och kram

Niiinis
Reply to  Anna
10 years ago

Min fina Anna! ♥ Blir alldeles rörd över dina ord. Jag är så glad att jag känner dig, önskar att jag snart får träffa dig och din fina bebis. Tänk, det här visste vi inte när vi åkte till Sälen den där novembermånaden. 🙂 Puss min vän! ♥

Anna
10 years ago

Vi får ta en date snart helt enkelt! 🙂 Skrattade så sjukt mkt när jag hittade foton från vår tid! En tidig Tony finns också med, sweeeet! Puss

Nästa inlägg

Vagn, skitiga naglar och IKEA

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x