Morgonpromme och ”komma i” jeans

Först och främst! Vad duktiga ni är, fasen vad alla kämpar på. Jag läser varje kommentar och blir så glad att ni kämpar som jag. Jag är inte ensam, inte du heller! ❤

20130904-073511.jpg

Själv har jag vaknat HALV 4!!!! Ämen neeeej….nu är hösten här för då börjar jag vakna okristligt tidigt. Somnade tack och lov direkt efter idol så sömn har jag fått ihop…..men ändååååå…. Suck. Hoppas det bara var en engångsföreteelse. Jag gav mig iväg på en morgonpromme, ont överallt har jag. Dels efter löprundan, sen har jag ju dessa squats som ska göras. Aj aj aj! Såg ett rådjur som bara var nån meter ifrån mig och den var inte alls rädd för mig. Åh vad fin den var, jag blev lite kär. Älskar ju rådjur. Nu kommer nån tänka att dom bara äter upp er frukt och blommor i trädgården men förutom det så älskar jag dom. 🙂

20130904-073758.jpg

20130904-073803.jpg

Jag har provat mina ”vilja-komma-i-jeans-sen-innan-Milo-blev-till”. Går sådär. Var tvungen att prova utan trosor (därav handen) då ett par trosor är alldeles för mycket tyg när man ska trycka på sig ett par jeans. Det är ett tag kvar som ni ser. 🙂 😉 Men dom är över röven! Wioooo……

20130904-074150.jpg

Fick bli ett par andra jeans idag. 🙂 Dom här är sen jag var rund, efter Milo. Massa stretch och supersköna. Köpta på Vero Moda. Älskar dom!

Jaha, idag är det en aktiv dag på bloggen! Lite bloppis, dagens recept och så ska du få läsa om några saker du kanske inte visste om mig. 🙂 Hörs snart!

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
10 years ago

Det där med jeans är en hel vetenskap. Jag är verkligen en jeanstjej men pga asplatt rumpa så hittar jag aldrig några som passar. Måste ju få plats med valkarna i sidan också. ;0)

Snygga jeans från Vero Moda.

Kram Linda

Niiinis
Reply to  Linda
10 years ago

I know…. sen hittar man sällan några som man tycker är perfekta. Den dagen jag gör det lovar jag att ni alla ska få veta det. 🙂 KRAM

Ulrica
10 years ago

Snart så sitter jeansen som ett smäck 🙂

Niiinis
Reply to  Ulrica
10 years ago

HOPPAS!

Marika
10 years ago

Va go du är! Blir glad när jag läser din blogg <3

Niiinis
Reply to  Marika
10 years ago

Vad kul och höra, TACK! ♥

Marika
Marika
10 years ago

Vad fin snygg du blivit! Bra jobbat! 😉 Jag kämpar också på springer 5 km 4 dagar i vecka och kör lite planka och styrka hemma efteråt. Vill mest bara få bort magen och gå ner 2 kg men det är svårt! Vi får inte ge upp, tack för peppningen! kram

Niiinis
Reply to  Marika
10 years ago

BRA JOBBAT!!! Du springer som en galning ju…. 😉 fortsätt så! KRAM

Popprinsessan
10 years ago

Wow vad du kämpar på! Duktig du är! Jag måste också skriva att du inspirerar mig! För typ 8 år sedan gick jag ner 10 kg med vv så jag vet att det funkar för mig. Men sedan har det blivit två barn och en massa överviktskilon… Har ätit ganska mycket LCHF sedan något år tillbaka och det passar min magen men jag går liksom inte ner i vikt.. Börjar nu fundera på vv igen..

Snart är du i de där jeansen! Heja, heja!

sofia208
10 years ago

Men det är bannemej inte långt kvar innan du får knäppt jeansen, du kanske får köra troslös i dem från början 😉

Jag har börjat kunna använda ett par jeans som jag inte kom i i vintras, så träning och bra kost ger resultat, roligt när man märker det på kläderna 🙂

Jag gjorde en kroppsanalys på Apoteket igår också och den mäter bl.a. fettprocent, muskelmassa, BMI och lite andra saker och det kostade bara 40 spänn. Tänkte göra det om ett halvår igen och se om det skett någon skillnad i t.ex muskelmassan, ett bra sätt att se vad som händer i kroppen också 🙂

Ha det fint!
Kram kram

Mia
Mia
10 years ago

Åh vad duktig du är snart kan du knäppa jeansen.
Jag kan rekommendera trosor från lindex som är utan kant
Och de är jättetunna. De är superbra att ha när man har jeans
Då syns inte troskanten igenom byxorna och det
Blir inte mycket tyg under jeansen heller. Jag verkligen
Älskar dem och vill inte ha några andra .
Tack för en jättemysig blogg och att du inspererar. Du är fantastisk !

Nästa inlägg

När en karl har ont…

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x