Bleka tänderna

Skulle ju berätta om mitt skräckbett jag visade er igår. Jag har länge gått och tänkt att jag ska göra en tandblekning hos tandläkaren men det är ju inte gratis *host host*. Alla man träffar på dessa galor man varit på har bländvita leenden och det är så sjukt snyggt tycker jag. Vita tänder ser så fräscht ut. Jamen, så har jag letat på nätet efter nåt som man kan göra hemma och som inte kostar skjortan och halva armen.

20130905-085748.jpg

Hittade några bloggar där det står att de provat denna och så hittade jag slutligen Dentasys hemsida. Jag slog till! Jag är ju lite nervös av mig som ni vet så jag är ju livrädd och prova såna här saker. Men det här ska vara helt säkert och så är det naturligt och säkert. Inget ilande ska det bli heller. I morse testade jag första gången. Förutom att man såg ut som en idiot så var det supersmidigt (man kan ju hålla sig hemma och föra det, behöver ju inte ut och springa på stan liksom). 🙂

20130905-090435.jpg

SNYGG VA?? 🙂 🙂 🙂 🙂

Nu har jag kört en behandling, ska köra 2 till så visar jag före och efter bild om 2 behandlingar till. 🙂 Ok? Har redan tagit en före/efter på första och jag ser redan skillnad! Kolla!

20130905-090548.jpg

Vitare tänder åt folket! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Carina
Carina
10 years ago

Man ser skillnaden på före och efter bilden! Väntar in din blekning innan jag beställer.

Anna
Anna
10 years ago

Vad kul, har också provat deras tandblekning med bra resultat! Fick tipset att vara noga med att placera gelen i den del av tandskenan som kommer vara mot tänderna. Efter varjebhenadling blev dem lite vitare 🙂 framförallt så blev det en mer fyllig vit färg eller va man skall säga.

Anna
Anna
10 years ago

Tack för tipset!, jag har beställt nu jag med 🙂

Linda
10 years ago

Gött när man ser skillnad på en gång.

Jag har gjort sådana där plastskenor hos tandläkaren och sen mojsar jag i geggat. Det ser ut att vara ungefär samma metod som du kör och det fungerar utmärkt. Jag sover med mina skenor i så det behövs nästan bara två nätter sen är tänderna vita och fina igen. :0)

Kram Linda

sofia208
10 years ago

Ja ser du, visst syns det skillnad redan, kul!! 🙂

Carro
Carro
10 years ago

Vettigt pris, tycker jag. Har sett blekningar för det tiodubbla.
Undrar hur länge det ”sitter i”?

Ulla
Ulla
10 years ago

Ser framemot att se nästa inlägg med fortsatt resultat! Klickade också hem ett paket idag 🙂

Ulla
Ulla
10 years ago

Förresten några tips eller så när man skall bleka tänderna själv snart?

Nästa inlägg

Dagens RECEPT – ÄPPELKAKA Viktväktarrecept

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x