Ischias, Arlanda och själavård

Go’kväll! Ligger på soffan och vilar min ischias. FAN FAN FAN, jag började känna av den när jag började jogga och nu blir det bara värre. Får ont ner i vaden när jag sitter. Såklart får jag panik att jag inte ska kunna fortsätta träna och om det här är nåt i ryggen eller den där muskeln i rumpen som behöver stretchas. Har kollar lite övningar på youtube. Har du nå bra tips mot det så hojta till. Får man träna eller? Skittrist tycker jag. Men aja, nu ska jag inte tråka ut dig med min ischias.

20130905-181926.jpg

Jag har i alla fall jobbat en hel del. Haft möte…. (mycket möten när olika events ska ordnas). Idag var det också dags för terapi i en timma, sommaruppehållet
är slut så nu är det dags att fortsätta med själavården. Sedan skjutsade jag pappa till Arlanda. Mamma kom dit från sitt jobb, dom ska först flyga till Finland och sen ta båten till Estland därifrån. Jag älskar farten på Arlanda. Det är folk från världens alla hörn där och förväntningen liksom vibrerar i luften. Vi tog en fika där. Satt och kollade alla plan som startade och det är tammefasen hisnande för mig fast jag sitter på en stol på ett fik. 😉

20130905-182517.jpg

Efter det var det dags att hämta Milo på förskolan. Han var så glad idag. Åh vad jag älskar och se honom så glad när man kommer dit.

20130905-182610.jpg

Han meckade upp sin stora Blixten ryggsäck och visade stolt upp en hästteckning som en av pedagogerna ritat. Han vet ju att Elliot gillar hästar så han var så spänd över att få visa den. Tussen!

20130905-182854.jpg

Glad mamma (trots ischias). 🙂

Nu ska bi snart äta! Ikväll ska du få se före/efter bilden på mig. Huja… 😉

2
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sandra
sandra
10 years ago

Heja dig Nina! Man ser ju på dig att du tappat i vikt och kanske framförallt i fejjan 🙂 Superfin!!

Stina
Stina
10 years ago

Stretching is da shit. har haft precis samma problem efter joggning(får hålla mig till PW). Men som sagt, sitt ner med rak rygg , lägg det ena benet över det andra och dra emot dig. Det ska dra i skinkan. Lägg dig ner , ta tag i smalbenet i vinkel och dra emot dig. Lägg foten på en stol i 90 graders vinkel böj sen på benet. Alla dessa tar djupt på ischias. Promenera varannan dag. Det kan lätt bli inflammation annars(Haft flera gånger) Sen jag började med dessa går det kanonbra. du kan göra dem 3-4 gånger om dagen i början. <Lycka till!

jennie
jennie
10 years ago

Mitt tips är att boka tid hos en kiropraktor som kan kolla om något behöver justeras och sedan ge tips på bra övningar som är anpassade till dig.

Marie
Marie
10 years ago

Vilka bilder!! Du är så vacker fina Nina 🙂 tips för ryggen har du fått bra så dom skippar jag.
Pusspådig!!

Josefina
Josefina
10 years ago

Gud va du är vacker! Vilket jäkla hästjobb du gjort med träning, mat och viktnedgång! Du är en sann inspiratör och förebild, you go girl 🙂 kram !

Nästa inlägg

Bleka tänderna

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x