Min kropp FÖRE/EFTER so far….

Ok, att göra detta kräver massor av mod. Jag har sen dag 1 av min viktminskning tagit bild på mig i trosor och BH. Första bilden tog jag i början av juni. Sedan har vi knäppt bild efter bild. Ibland en gång i veckan, ibland mer sällan. Jag har skaffat kodlås på min telefon just för att dessa bilder ligger i min lur. Man kanske inte vill skylta sin viktminskning för någon som snor min telefon?

Men så slänger jag upp det på min blogg, som läses av 45.000 läsare i veckan…. Vadå kodlås liksom!? HAHAHA… Men jag tänkte att jag var mogen för det nu, även om det känns fruktansvärt pinsamt att visa själva förebilden. Eller pinsamt är fel ord, det känns genant. Men så är jag ju sån, skitsamma liksom. Flera av er läsare har ju sett mig i bikini, bara en sån sak.

Bilden är ”blurrig”. Ville inte att den skulle vara tydlig. Men man ser konturerna klart och tydligt och jag har alltid haft en önskan och en längtan att få publicera en sån här bild. En före/efter bild. Jag har även tagit framifrån och bakifrån.
men det tar vi sen. Här är bilden, VARSÅGODA!

20130905-195710.jpg

-6 kilo

Från storlek 42/44 till 38

Från att ha promenerat sporadiskt då och då till att promenera med fart och t.o.m jogga upp till 5 dagar i veckan.

KAN JAG GÖRA DETTA,
DÅ LOVAR JAG ATT DU KAN!
Det har känts som en klyscha för mig, men nu förstår jag innebörden. Jag VET att jag kommer att lyckas, jag vet att jag kommer nå mitt mål och vara tillfreds med min kropp OCH känna hur jag mår bättre. Jag VET det. Kanske är jag klar till jul? Kanske är jag klar tidigare? Det spelar ingen roll, men jag VET att jag kommer dit. Mitt mål är (beroende på hur det känns att vara där sedan) att väga ca 5-6 kg mindre till. Alltså har jag det kvar. När jag skulle skriva min målvikt så kände jag att jag inte visste. Det jag vägde innan Thedde kanske? Men det var ju 18 år sedan! Vem kommer ihåg hur man kände sig då? Eller såg ut? Kanske är jag nöjd tidigare? Amen du hajjar hur jag tänker här. Men hur som haver, klar blir jag, jag VET det. Det kommer att bli en ny FÖRE/EFTER bild sedan när jag är i mål. Det ser jag fram emot!

Tack för all pepp! Nu är det 10 dagar kvar till vägning och att stå på scenen på Rica Hotell. Det känns läskigt men spännande. Jag kommer nog inte gå ner så mycket mer tills dess som det känns nu men det könns helt ärligt inte jätteviktigt! Jag har hittat en ny livsstil som får mig att må bättre. Det är en vinst större än några kilo till i vikt. Jag hoppas att jag inspirerar fler att hitta ett bättre mående, övertygar jag en enda människa så är jag överlycklig! ❤ Då har jag lyckats!

8
Subscribe
Notify of
guest

36 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Majsan
Majsan
10 years ago

Bra jobbat! Tack för en jättebra blogg. Kramar från Majsan

sara
sara
10 years ago

Du är grym! Bra jobbat:-) kan du kan jag,så nu jäklar ska jag med göra det du gör så himla bra!

Niiinis
Reply to  sara
10 years ago

Bra där! Kör hårt nu!!! ❤

anna
anna
10 years ago

Hatten av för dig! Grymt bra jobbat!
Kram Anna

MarieM
MarieM
10 years ago

Bra jobbat!!!

sofia208
10 years ago

Men Nina, shit vilken skillnad, fy fasen så grym du är! <3

Sedan tycker jag du verkar ha en väldigt sund inställning till viktnedgången och det faktum att må bra (både fysiskt och psykiskt) och att det här är din nya livsstil. Jag tror att det är det enda hållbara tankesättet och livsstilen för att sedan må bra resten av livet 🙂

Tack för att du tar mod till dig att bjuda oss på sådana bilder, det motiverar andra som tror att de eventuellt inte klarar av det 🙂

Kramar

Svahnholmen
Svahnholmen
10 years ago

Åh vad du är duktig! Och modig!! Sitter här och kämpar med mitt kvällssug efter mackor och annat onödigt. Ditt inlägg kom i precis rätt tid! Nu hittade jag motivationen till att låta bli och bara ta en kopp te. Kan du så kan jag! Ska väga mig imorgon har min vägdag på fredagar. Inte räknat kalorier denna vecka så vi får se hur det går… Har många som kör 5:2 på jobbet. Jag är skeptisk men hade varit lite kul att höra vad du tror om denna diet? Kram

SusanneSj
10 years ago

Heja heja heja!
Grymt bra jobbat! Du är superduktig!
Fortsatt lycka till 🙂

Kram

Evelina
10 years ago

Åhhhh va härligt!!!! Skit bra jobbat!!! Önskar det fanns lika mycket ” jävlar anama” i mig, men det går så segt…..

Annika
Annika
10 years ago

Weeeehooo!!
Härligt! 🙂

Lisa
10 years ago

Du är sååååååå duktig! <3
BRA JOBBAT! 🙂
(å så modigt att visa bilderna!)

Annelie
Annelie
10 years ago

Otroligt bra jobbat!!!
Sjukt imponerad!

virrpANNA
virrpANNA
10 years ago

WOW!
Duktiga, duktiga du! Vilken skillnad, nu blev jag sporrad. Ska också kunna ha före och efter bilder till jul! 🙂

Nettan
Nettan
10 years ago

Grymt bra jobbat!!! Tänk om det hade varit jag som va så där motiverad;-). Kämpa vidare nu.

Johanna
Johanna
10 years ago

Härligt jobbat! Skönt att du är så nöjd och mår så bra och är peppad!! Du är superfin!

Jag fick barn för drygt en vecka sedan och nu börjar min kamp mot min gamla kropp, hoppas jag kan hålla mig lika pepp och pli på mig som du:)

Kram

Malina
Malina
10 years ago

Riktigt bra jobbat! Det kan du verkligen vara stolt över 🙂

Maria
Maria
10 years ago

Sååååå bra jobbat!!
Du är skitsnygg! Var du ju före också 🙂

Har börjat en viktminskningsresa idag och tagit före och efter bilder, spännande att se om det blir ngn skillnad om 8 veckor…

Tack för all inspiration och en superbra blogg! 🙂

Susanne
Susanne
10 years ago

Va duktig du är och vilken skillnad!!!WOW!!
You go girl!!
Kramar

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Bra jobbat! Du är en inspiration för mig som viktväktat i en vecka bara 🙂

Linda
10 years ago

Jag har inte kommenterat här förut men Wow! Även fast bilden är blurrig ser man ju klart o tydligt att magen blivit så mkt tightare, rutor snart måntro? 😉 Fantastiskt modigt av dig att lägga upp bilderna! Härligt jobbat!

Jennie
Jennie
10 years ago

Grattis, vilken skillnad!
Ett grattis även till modet att lägga ut bilderna
Har precis samma tanke med målvikten, vet inte vad som är rimligt men egentligen vill jag mest av allt få bort magen, oavsett vikt. Har tappat 6 kilo och antar att jag behöver gå ner ungefär lika mycket till.

Johanna Toftby
10 years ago

Grymt jobbat Nina!!!!! Visst är det underbar känsla när man orkar börja springa!!! Det kommer rasa av dig nu 🙂
Är du med i vår utmaning?!! ;-(
#squats100dagartoftby
Vi är sååååå många som kör nu!!

Grattis igen, kör hårt!!

Kram

Jennika
Jennika
10 years ago

Oj vad du är duktig !!
Hejja dig:)
Kram

A
A
10 years ago

Du är otrolig!! Bra kämpat!! Synd att du blurrade bilderna för det enda som finns bakom blurret är en inspirerande, viljestark, vacker och otrolig trebarnsmamma 🙂

Nu till mitt dilemma…jag vill ner i vikt och må bra, motionerar dagligen i form av promenader…MEN! Jag hatar att laga mat, är alldeles för kräsen, vågar inte prova nått nytt å har precis blivit frisk från en sjukdom som under de åren jag hade den fick min kropp att krampa om jag åt grönsaker…jag har inte vågat äta grönsaker igen, det slår slint i mitt huvud bara av tanken på hur ont det har gjort och rädslan för att det ska bli likadant igen stoppar mig!
Har du några tips eller råd??
Jag VILL så gärna!!! Har gått ner dryga 25kg redan, men de sista 10går inte utan att ändra matvanor…hur gör jag?? *frustrerad* *har aldrig hungerkänslor* *rädd för mat* *kan du så kan jag?*

LIFESTYLE by Sessan
10 years ago

Woooow, så himla bra jobbat alltså & shit vad modigt att lägga ut före & efter!! Jag hejar verkligen på dig alltså <3

Pssst.. Drömmer om en sådan före & efter bild påmin själv också 😉

Glada hälsningar
//Sessan i Norge @JustSessan

Mamma Sofi
Mamma Sofi
10 years ago

Du är såå duktig!!
Mäta o fota är nästan roligare än se till antal kg bara.
Du inspirerar mig massor med dina inlägg!
Kämpa på!
Kram

Lina
10 years ago

Du är grym! Vilken skillnad! 🙂 Hejja dig!

Mia
Mia
10 years ago

Oh, vad du är grym!!
Tack för att du bjuder på dig själv!! Du inspirerar verkligen!
(Sen tycker jag att du alltid varit skitsnygg även med de 6 kg, som du nu gått ner!!)
Kram

tjej
tjej
10 years ago

Kan du inte lägga in ansiktsbild i a f på före och efter? Om man nu kan tyda bilderna så verkar det ju hänt massor där 🙂

Helene Granqvist
Helene Granqvist
10 years ago

Kanon duktigt jobbat.

Lena
Lena
10 years ago

Inte bara modig, snygg också! Bra jobbat fina Nina!!
Kram Lena

Anneth
Anneth
10 years ago

Alltså Nina, du är ju så himla cool! Det är inte lätt att visa sig så där, men man ser verkligen hur du minskat. När jag gjorde min minus-20-kg-resa så fotade jag mig också halvnaken, fast jag hade bh och ett par jeans som på första fotot sitter som ett korvskinn (innan de fyra första kilona hade försvunnit fick jag inte ens på dem) och på sista bilden glider av. De jeansen har jag kvar som en ständig påminnelse och pepp.

Men du! Du som ständigt ger av dig själv i den här bloggen som jag läser och gläds åt varje dag…jag undrar om jag får ge tillbaka lite? Jag gör tenntrådsarmband (mest för mitt höga nöjes skull men jag säljer även lite då och då) och jag undrar om jag får ge dig ett? Det jag behöver är ditt handledsmått och önskemål om vilka färger du gillar. Jag har inget motkrav på att du ska göra reklam eller liknande, det är bara en present för att du är så grym och så härlig som bloggare – jag blir glad av dig.

KRAM!

vanlee
Reply to  Anneth
10 years ago

NINA! Va’ säger du? 🙂

/Anneth

Anneli
10 years ago

Grattis! Starkt jobbat 🙂
Jag känner igen det med bilderna och kodlås men nu i slutet av min resa har jag också känt mig bekväm med att lägga ut bilder på mig själv! Otänkbart för några månader sen!

Tummen upp för oss alla som kämpar och sliter!

pauline
10 years ago

Fan va duktig du är, du ska va sjukt stolt över dina resultat. Jag vet själv hur mycket man får kämpa för att gå ner i vikt och det har du gjort bra. Jag gick upp 26kg när jag var gravid och dessa kilon skulle bara bort. Men vill man och kämpar så går det =)

Kram på dig!

monka35
monka35
10 years ago

Härligt, bra jobbart.
Jag följde dinblogg på Mode/ skönhet tidigare å jag måste säga att jag saknar dig där. Så himla bra inlägg:)
Har en fråga: När jag sminkar mig så blir jag oftast rikitigt nöjd, men efter ett pa timmar känns det helt annorlunda. Ansiktet är blackigt och Mascarafläckar- inte så kul. Har du något tips på vad jag kan göra åt det? Använder primer , men det har inte hjälpt. Spelar det någon roll vilket märke man använder.

Mycket tacksam för svar:-)

Tack för en bra blogg

Nästa inlägg

Ischias, Arlanda och själavård

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x