Finaste halsbandet från Emma Israelsson

WOW! Vad snälla ni är, tack för all respons på mitt förra inlägg. Jag blir alldeles varm och stolt över mig själv.

Godmorgon förresten! Jag har hunnit med att bleka tänderna omgång två, sen har jag kört till Sthlm. Jag sitter i bilen på en parkering utanför Älvsjö mässan nu. Jag ska gå på smyckesmässa. Har en vän som arbetar med ett märke som bjöd in mig. Blir här ett par timmar, sen är det hem och fortsätta jobba. Det är i alla fall fredag, underbara fredag!

20130906-093714.jpg

Innan jag åkte hämtade jag ut mitt paket på posten. Mitt helt fantastiska halsband från HÄR.

Nä, nu ska jag gå in på mässan här! Vi hörs om en stund.

8
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Så himla fint halsband!

Hoppas du får en grym fredag 🙂

Kram kram

Nästa inlägg

Min kropp FÖRE/EFTER so far….

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x