Före/Efter ”The whole truth”

Gokväll!

Jag står här och ska alldeles strax laga mat. Söndagsmiddag på menyn. Tror att det blir kyckling och lite färskpasta faktiskt. Jag älskar kyckling och skulle lätt kunna leva på det alltid. Det och melonsallad. Vi på en öde ö tillsammans så skulle allt ordna sig. 😉

Hörrni! Jag fick så fin respons utav er så jag känner mig redo att visa de andra före och efter bilderna på mig. Jag kände (efter alla kommentarer och alla mejl jag fått) att jag vill fortsätta motivera så mycket jag kan. Egentligen är det ju inte ”efter” bilder ännu då jag faktiskt inte är klar. Jag har bara nått halvvägs men det är alltid kul att kunna visa halvvägs resultatet också. Det är fortfarande svinjobbigt att visa dom men jag ser det som en egen motivation också, att förbättra och stärka mig ännu mer. Så jag hoppas på en win-win situation här. 😉

Den första bilden känns riktigt jobbig. Den andra med för den delen, det är lite hugget som stucket. Första bilden känns jobbig då jag haft sån komplex för min mage sen jag födde barnen. Nåt positivt med att bli äldre är att sådana komplex blir bättre, man accepterar sig själv mer för den man är. Dock så gör det ju mig inte mindre glad för att jag av min livsstilsförändring förändrar min kropp och t ex min mage som varit ett så stort komplex. Den har förändrats nu och jag räknar kallt med att den ska förändras ännu mer. Fortfarande finns vad jag kallar ”extratuttar” kvar under dom riktiga tuttarna osv. Men men…. Kanske dom också försvinner med tiden. 😉

20130908-181201.jpg

Nästa bild är bakifrån. Kanske den värsta sidan av sig själv. Ni vet stå i provrummet och se sig själv bakifrån?! Ååååångeeeeeest! Jag har skrivit spaltmeter om just provrumskänslor när man ser sig själv bakifrån. Hualigen. I alla fall. Här bjuds det på ryggfläsk och hela konkarongen.

20130908-181511.jpg

Sned som en gammal raggarbil är jag också men det hör till andra saker som olika långa ben, lite härliga förskjutningar och sånt där lull lull. 🙂 Men jag har lite mer mellanrum mellan mina ben och ryggfläsket har minskat rejält.

20130908-182105.jpg

När jag ändå är igång får Du också se den oblurrade verkligheten. Såhär ser den ut.

Det var det! Hoppas du håller din motivation uppe. Veckan jag har framför mig kommer vara stenhård, både träningsmässigt och matmässigt. På lördag ska jag stå på scenen inför massa människor och det känns jätteläskigt! 🙁 Men jag ska försöka se det som nåt väldigt positivt och faktiskt försöka vara stolt över det jag åstadkommit hittills.

0
Subscribe
Notify of
guest

51 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Frida
Frida
10 years ago

Du är grym Nina!!! Såå fin du är!! Kramar till dig

Frida
Frida
10 years ago

Nina!! Du är så modig och stark, vilket jobb du gjort! Jag blir så otroligt inspirerad, sitter här, 8 veckor sedan jag födde världens finaste lilla tjej, men kroppen är nu ett vrak! I allt underbart och kärleksfullt med bebis så mår jag otroligt dåligt över hur jag ser ut. Det känns som om jag aldrig kommer se ”normal” ut igen. Inget i garderoben passar, allt sitter åt, stramar och hänger över. Men då ser jag dina före-bilder och tänker; jag är inte ensam och jag ser vilken förändring du gjort! Blir så otroligt peppad och tänker att ” nu jäklar”! Tack för en underbar blogg Nina, och för ditt mod att visa det här! Du är bäst! 🙂

Niiinis
Reply to  Frida
10 years ago

Älskade Frida. Jag vet precis hur du känner. Vi alla som fött barn har varit där. Det känns hopplöst och som om ens kropp är totalt kvaddad. Det är den, ett tag…men den återhämtar sig. Våra kroppar är helt fenomenala så. Sen kanske inte precis allt kommer gratis (även om det mesta försvann av sig självt efter mitt första barn) så man måste hjälpa den på traven. Bäckenbotten muskulatur osv.

Hejja dig. Ta det lugnt nu med att få tillbaka din kropp. Din bebis är jätteliten och behöver en lugn och en mamma i harmoni. Din kropp hinner du med sen, jag lovar. Stor kram till dig och tack för fina ord! ❤

Eva
Eva
10 years ago

Wow vad duktig du är!!!!! Har du bara pw o sprungit eller kört magträning med?? Supersnygg e du!! Keep in girl….

Marlene Holmgren
Marlene Holmgren
10 years ago

Grymt Nina! Blir lite avis.

Lillemor
10 years ago

Det är en OTROLIG skillnad! Jäklar vad väl det syntes när du visade före och efter!
Grymt jobbat!
Heja heja!

Åsa
Åsa
10 years ago

Du är så otroligt duktig Nina. Inspirerande, så nu är det dags även för mig att ta tag i kost och motion. Önskar dig fortsatt lycka till. Kram

Tex
Tex
10 years ago

Åh vad du är stark och duktig! Vad du har kämpat och vilket resultat!’ Du ska vara stolt över dig själv!
Jag har liksom struntat lite i vikt o allt nu känner jag! Har haft en del annat som tagit en massa tid! Men nu kör vi på det igen! Men Nina kom ihåg att vara stolt! Du är grym!

Annika K
Annika K
10 years ago

Wooooho!!
Härligt!

Vilket kanonresultat!
Du är skitsnygg! Det var du innan med iofs 🙂

AnsoAnna
AnsoAnna
10 years ago

Hejjjjjjjja Niiiiiiiniiiiis vad du är duktig som kämpar mot ditt mål!
Kram på dig

Tessan
Tessan
10 years ago

Snyggt jobbat tjejen. Kämpa vidare för du är duktig. Håller själv på att kämpa med min vikt. Tar pw varje dag 4-6 km innan frukost. Det är toppen att du sporrar oss andra =) Go girl.

Marlene
10 years ago

Det är verkligen skillnad! Ska bli skoj att se resultatet på lördag. Ses då 🙂

Anki
Anki
10 years ago

Superduktig är du! Kolla in denna blogg för mer inspiration http://community.viktvaktarna.se/Blogs/UserBlog.aspx?blogId=1000722
Hon har gått ner 56! Kilo med VV

AB
AB
10 years ago

Grymt bra jobbat!! Det kommer att gå jättebra på Lördag.

Jenny
Jenny
10 years ago

Super bra jobbat 🙂
Idag börjar jag min viktresa efter att ha blivit inspirerad av dig.
Har haft ångest hela dagen för att ställa mig framför kameran och ta bilder men det är ju kul att kunna se skillnaden under tiden.
Tack för all inspiration, nu kämpar vi tillsamman 🙂

Lena
Lena
10 years ago

Vilka resultat!! Du är så duktig! Lycka till i veckan, jag hejar på dig 🙂 Kram

Evelina
10 years ago

Wow och vilken förebild!!! Vad bra att du tog före bilder, när man ser det så här blir man väldigt taggad!!! Heja dig!!!

Annette
10 years ago

Så duktig du varit/är!! Strongt jobbat och det har verkligen gett resultat!! Kramar

Nina - Glamourmamman
10 years ago

Du är så jäkla grym – och modig!! Heja dig!!

Stor kram

Mallan
Mallan
10 years ago

Måste bara ge dig såhäääääär mycket beröm för allt jäkla hårt jobb du gjort. Du har verkligen gjort en grym resa! Tyckte du var superfin redan innan men nu är du ju kalassnygg 😀

Annelie
Annelie
10 years ago

Jag behöver verkligen en spark i arslet för att komma igång med vv igen.
Å nu fick jag det, tack!!

Du var ju snygg innan och nu om möjligt ännu snyggare!

Anna
Anna
10 years ago

Wow, vad du är häftig och modig! Tycker du ska vara otroligt stolt över din prestation, och tack för att du delger oss det peppar otroligt mycket.

linda nilsson
linda nilsson
10 years ago

Fan vad du är grym!!! Tufft att visa sig så blottad, men du har absolut inget att gömma, du har snygg kropp! Och vilken förändring på så kort tid, härligt kämpat nina 😀 Tack för allt du delar med oss! Kraaaaam

Ann-Sofie/Colour it
10 years ago

Du är sååååå otroligt grym Nina! Och du inspirerar massor! Kämpa på bruden, du är grym. 🙂

marie
marie
10 years ago

wow grymt jobbat!! Jag tycker att du gjort det jättebra:)

Linda
Linda
10 years ago

Heja heja dig, det är ju jättestor skillnad, vilken fin investering du har gjort i dig själv, du skall vara stolt. Har själv genomgått en livstilsförändring senaste 1,5 året så hag förstår precis. Du är grym. Första gången som jag kommenterar, nu kunde jag inte låta bli. Kram på dig

M
M
10 years ago

Vilken skillnad, men alltså jag visste inte om att du ens hade någon mage innan så det har du trollat bort väl!
Min mage börjar direkt under brösten nuförtiden – jag ser det nästan som ett vetenskapligt projekt att gå upp i vikt.
Jag har aldrig varit så här tjock och plufsig någonsin i hela mitt liv och jag är förundrad över mitt eget fett – vart kroppen ska lagra den och hur det känns.
Jag känner mig gravid i 7 månaden. Utan bebis.
Det är HEMSKT!
Får se om det blir VV igen, Atkins eller fasta. Något måste jag göra.
Jag har ingen blogg som 40.000 kollar in mig ( Gud vad modigt )
men jag vill MÅ BRA. Det var 6 år sedan jag vägde 54-55 åååååh, Nothing tastes as good as slim, jag vill må så igen.
Heja Dig !!!! Bra inspiration! Snygg tjej! Rolig och duktig och vad kul det ska bli med pod !
Kram och GRATTIS – ! Nu blev jag peppad 🙂

Karin O
Karin O
10 years ago

Så starkt gjort! Och framför allt sjukt bra jobbat 🙂

sussilur
sussilur
10 years ago

Alltså, good work women! Kraaaam

Karin
Karin
10 years ago

Nina! Vilken otroligt stark, modig, jordnära och varm kvinna du verkar vara!
Har följt din blogg och insta ett tag och önskar att alla vore lite mer som du!
Förundras över hur du står ut bland alla ytliga och egotrippade kändisar 🙂
Tack för att du delar mig dig! Du är en sann förebild! Kram

LasseMaja
LasseMaja
10 years ago

Bra jobbat.
Det är riktigt kul att följa din blogg och se skillnaden.
Man blir så imponerad, och vill bara själv komma igång.
Sätter klockan på morgonen men när väl klockan ringer orkar jag inte.
Du har inga bra tips??

sofia208
10 years ago

Jag tycker du kan vara grymt stolt över vad du åstadkommit hittills Nina, vilken enorm skillnad!! Det syns så otroligt tydligt på din kropp och jag tycker det verkar som att du själv också känner av skillnaden inifrån. Du är så grym, beslutsam och framförallt modig som visar bilderna för oss!

Kram kram och det skall bli roligt att få fortsätta följa din resa 🙂

virrpANNA
virrpANNA
10 years ago

WOW! Bra kämpat och modigt att lägga upp korten! Nu ska det kämpas här hemma också 🙂

pezze
pezze
10 years ago

herregud.. det syns verkligen tydligt.. speciellt bakifrån…
o du har en fin kropp ska du veta!!!
bra jobbat!!! 🙂

NinaKatarina
NinaKatarina
10 years ago

Så duktig du är, kämpa på 🙂

Popprinsessan
10 years ago

Men wow! Vilka resultat! Tack för att du delar med dig av inspiration och motivation! Det märks verkligen hur taggad du är! Tack Nina!

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Verkligen superbra jobbat! Vilka fina resultat! Lycka till på lör, kommer gå jättebra!

MarieM
MarieM
10 years ago

Verkligen superbra jobbat! Vilka fina resultat! Lycka till på lör, kommer gå jättebra!

carin
carin
10 years ago

Hej tycker du är så jefla bra och duktig. Många kramar från en trött mamma i Halmstad

Maria
Maria
10 years ago

Wow! Vilken skillnad på bara 6 kilo! Du inspirerar oss
andra!

Maria
Maria
10 years ago

Wow!! Vilken skillnad. Men du var fin innan också 😀
Verkligen inspirerande, och tack för en bra och rolig blogg!

Kram Maria

Linda
Linda
10 years ago

Du e så grym vännen! En sann insoiration, du peppar mig och så många andra! Tack för att du finns! Kramar i massor <3

Marika
10 years ago

WOW!! Säger jag bara. Det syns ju jätte skillnad! Häftigt och roligt 😀 Superduktigt av dig!

Laila
Laila
10 years ago

Gud vad duktig du är. jättefint.snyggt jobbat.
fortsätt så. 😉

Cecilia
10 years ago

Hej modiga fina Nina!
Vilket bra jobb du har gjort. Var stolt över dig själv! Och tänk vilka hälsovinster du får på köpet 🙂
Kram

Lina
Lina
10 years ago

Bra jobbat! 🙂
Är en av dina nyaste läsare, och motiveras stort till att fortsätta samma väg som du påbörjade en månad före mig.
De synliga resultaten är fantastiska – och visst, det är en bit kvar – men vi kommer nå dit!
Mindre klädstorlekar och allt, men framför allt en bra hälsa och ett välmående som inte är av denna världen! 🙂
Har följt 5k-appen (målet: 5km löpning efter 14 veckor) och kommer ”gå i mål” om ungefär 2 veckor.
Ha har aldrig någonsin lyckats springa de hatade 2km under skoltiden, för att inte tala om5km. Rena Mount Everest för min del – en omöjlighet med andra ord. Nu, 12 veckor senare, med rätt upplägg, intensitet och ”jävlar anamma”, så är jag snart i mål. 🙂 I avsaknad av en egen blogg följer jag min personliga utveckling i mobilen, och jag gillar det jag ser.

Tack finaste du, för att du varit och är mitt sällskap på vägen till en livstilsförändring som gäller för livet, hela livet!
Kram!

B-M
B-M
10 years ago

Fasen va duktig du är Nina!! Verkligen bra jobbat!
Du inspirerar mig att kämpa vidare med vv och pw:s. Man måste inte tokträna på gym 7 dagar i veckan, och det känns så skönt för det pallar inte jag!
Tusen tack för en härlig & ärlig blogg!
Kram

Zandra
Zandra
10 years ago

Men shit i helskotta vilken skillnad!! Grymt bra jobbat!

Marre
Marre
10 years ago

Du är grym Nina! Superbra gjort!
Du inspirerar och motiverar massor!
Jag blir rörd!
Keep it up! 🙂
Kram!

Linnéa
Linnéa
10 years ago

Alltså jävlar vilket jobb! Har alltid tyckt att du varit grymt snygg men du strålar verkligen nu för tiden! Var stolt över dig själv och hoppas att du är lika lycklig och att du mår lika bra som du ser ut 🙂
Stoooor kram!

Veronica
Veronica
10 years ago

WOW va du är duktig!!!! Härligt kämpat!!!

Nästa inlägg

Högsommar i September

51
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x