Högsommar i September

JUST NU i en solstol i Sverige!

20130908-140255.jpg

Man kan inte fatta att det är den 8:e september och att jag ligger i en solstol och solar liksom. I trosor och BH. What? Ämen det är så underbart! Tack Du snälla högre makt som kan påverka vädret, nu har du gjort ett bra jobb och du förkortar just nu Ninas ångestfyllda höst för varje dag!

20130908-140900.jpg

Sååå tacksam! ❤

Ps: Har suttit och knarkat före/efter bilder på instagram på människor som kämpat så mycket och hårt med sin vikt och med att förändra sina kroppar. Sitter nu och klipper ihop mina egna. Visar sen såklart.

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Visst har det varit en underbar helg?! Fattar inte vart värmen kom ifrån, men det tackar och bockar vi för 🙂

Kramar

Nästa inlägg

Godmorgon ångest/ Hejdå ångest

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x