Godmorgon ångest/ Hejdå ångest

Godmorgon! Jag har nu haft 3 dagars vila ifrån all träning, detta för att min ischias var lite besvärlig. Idag gick det inte längre, idag var jag bara tvungen att få gå ut på en runda. Vaknade med en känsla av ångest i hela kroppen. Kan vara för att det är söndag, eller så är tre dagar för länge för att man ska funka normalt. Jag hade på riktigt abstinens. Min kropp skrek efter att få gå ut. Snacka om härligt!

20130908-081719.jpg

Söndagmorgon, solen på väg upp, krispigt i luften….ämen det är det närmaste en religiös upplevelse man kan komma. Jag älskar det. Hela min själ älskar det. Det har blivit ett måste nu och det var hit jag ville komma. När det blir en nödvändig grej för att fortsätta må bra, det är häftigt.

Nu ska jag åka och hämta min mamma och pappa i Sthlm. Dom kommer hem efter sin weekend i Estland. Hörs igen sen, ska ju bjuda på fler före/efter bilder. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
sofia208
10 years ago

Underbart att kroppen skriker efter att få komma ut på en promenad efter några vilodagar, du har verkligen gjort det till en rutin och en vana för kroppen, härligt 🙂

Förstår precis vad du menar med religiös upplevelse, morgonen är fantastisk 🙂

Kramar

Nästa inlägg

Första podcast avsnittet inspelat

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x