”Rutschkanan, fnatt och Måndagen snart slut!

Då var det kväller igen. Pang sa det så var måndagen slut, typ. Skönt att måndagar går fort, även om jag vaknade med måndagsångest i morse så blev det bättre under dagen.

20130909-195054.jpg

Milo har tjatat om att cykla och att få åka ”ruschelkanan” i Skolparken. Ja men vafan tänkte jag, jag orkar inte höra på det där tjatet mer så jag snörade på mig prommeskorna och så drog vi iväg.

20130909-195354.jpg

Innan jag snörade på mig prommeskorna så hann jag reflektera över mina strumpor. Ja men alltså, prickigt som prickigt väl? Hade jag däremot behövt tagit av mig skorna under dagen hade jag skämts som helskotta! Jag lovar….jag kan tycka att det är superpino med just det. Va? Å så lägger jag upp trosor/BH bilder här inne liksom? Verkar bra märklig ju…. 😉

20130909-195655.jpg

Väl vid lekparken var det som att han drabbades av total fnatt! Jag fick med lite på bild. Ibland är han så blyg så det ser ut som han ska svälja huvudet, å så ibland så ställer han sig av och drar av dancemoves så alla brudar i lekparken nästan smäller av. 😉

20130909-200059.jpg

20130909-200104.jpg

Sen fick han ÄNTLIGEN åka den där rutschkanan. Han sprang upp och åkte ner säkert 30 ggr. Bra och uttröttande. 😉 Han ligger och fetsnarkar sen en halvtimma.

Nä, nu börjar IDOL!!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
10 years ago

Han är så otroligt söt din lilla Milo! Vill tacka för en toppenblogg med mycket humor, toppar och även dalar, precis som livet är…tror det är därför jag fastnat för din blogg. Livet är inte rosenrött och glittrande jämnt, vilket man kan tro när man läser en del bloggar. Tack igen! Kram från Annika i Gbg

Tessan
10 years ago

Alltså denna lille linslus,aj löv him
Han är ju för gullig…och du då virrpanna!!! haha jag har oxå gått med olika strumpor nu och då 🙂
KUl om du kunde följa mig på FB eller Insta Therese Tessan Davidsson eller tessantd
Kram

sofia208
10 years ago

Alltså Milo, vilken stjärna! 🙂

marie
marie
10 years ago

Haha….. Du det där med strumpor, jag brukar köra med olika färg eller mönster. Funkar det med;) men visst får man en kommentar om det ibland men det skiter jag i 😉 ha en underbar dag! Tjing

Nästa inlägg

Träffade Mirka idag

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x