Träffade Mirka idag

Hallå där måndagseftermiddag! Ja men denna måndag gick ju av bara farten. Jag har fått ett utkast på råmaterialet till vår podcast och jag kände mig som en sjuåring som ska till skolan för första gången. Så spännande! Podcast teamet är jättenöjda och tycker att Hannah och jag gjort ett riktigt bra första avsnitt. Frågan är vad bi kommer tycka om X antal poddar. I början är vi lite flamsiga och fnittriga och man säger lite konstiga saker men överlag är det riktigt bra. Hihi….längtar till vi får säga LYSSNA! 🙂

20130909-161639.jpg

I morse klädde jag på mig för det kändes så kallt. Efter ett par timmar undrade man om man var galen? 🙂

20130909-161724.jpg

20130909-161728.jpg
Satt i underbara solen och väntade på min ”dejt”.

Jag hade en liten dejt med Mirka idag. Åh vi har inte setts sen hon var gravid i vecka 20 typ. Idag fick jag hålla om fina Lilja. Fina lilla Lilja som är nr: 12 i barnaskaran. Åh, det blidde plommonpulla så det bara skramlade om det som vanligt, måste snabbt få tillbaka min russinpulla. Brukar ordna sig snabbt när Milo strular en natt. 🙂

20130909-162012.jpg

20130909-162017.jpg

Titta på min glädje….o plommonpullan bara bultar i byxan. IIIIIIUUUUUUUHHHH! 🙂 Nämen jag blir otroligt sugen på bebis varje gång jag håller i en, men det blir inga fler, så är det. Hon var så fin, och så liten. ❤

20130909-162149.jpg

Sedan fick jag träffa min lilla Älva också. Hon och jag är kompisar förstår ni. Har alltid varit. Idag ville hon hålla min hand när vi gick, hon som aldrig annars vill hålla i handen. Det är Älva och jag… ❤

Mirka får du inte se då jag bara lyckades ta en blundbild på henne. På Söndag åker vi till dom i
Björklinge och hälsar på, ska bli så roligt att se hur dom bor.

Nä, nu ska jag och Milo fe oss ut på en runda. Milo ska cykla och mamman ska gå efter. 🙂 Hörs igen om en liten stund!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Malin
Malin
10 years ago

Plommonpulla!! Hahahaha jag dör

anette
10 years ago

Mysigt…… Men Nina?!? Var kommer dina snygga jeans i från? Kram Anette

sofia208
10 years ago

Det är riktigt svårt att klä sig på morgonen för på eftermiddagen brukar det vara så mycket varmare så jag förstår att du svettades under din fikadejt 😉

Men vilka små godingar hon har Mirka, förstår att plommonpullan aktiverades i brallan av att få mysa med en sådan liten godsak 🙂

Ha det gott!
Kram kram

Nästa inlägg

Rabatt på att bleka tänderna med Dentasy

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x