Naken inför 15.000 pers

Hallå där mina vänner! ❤ Jag har saknat er på nåt sätt idag. Tänk om det var möjligt och bara ta en fika ihop nångång? Att vi alla satt som en hel hög och bara pratade och ditten och datten. Då skulle vi inte behöva prata om mig, mer om er. 😉

Piuuuuh vad jag har jobbat idag. Först till kontoret och tillverka posters, sen göra en broschyr i datorn (som strula som helvittinen) som jag till slut gav upp. Sedan var det ensamjobb på tant Gredelin. Där fick jag massor gjort, jag tror att jag måste vara på andra platser när jag jobbar med events t ex. Annars är det lätt att blanda ihop det med det andra jobbet. Såhär är det väl när ens jobb innefattar så många olika saker.

Apropå EVENT! Imorgon kommer Du som läser min blogg få en inbjudan till mitt bloggevent som går av stapeln den 10/10 här i Enköping. Åh vad jag hoppas att Du vill komma!? Kan och vill du så bocka av det i din kalender. Då ska vi mingla, äta och dricka gott, få ta del av massa erbjudanden, vinna fina priser, kolla modevisning och massor av annat smått och gott. Men som sagt, imorgon eller i övermorgon kommer inbjudan här på bloggen. ❤

20130910-183057.jpg

Wow…. Idag kan man säga att några till sett mig i BH och trosor. Viktväktarna har nämligen nästan 15.000 gillare på Facebook och där la delförslag en stund sen upp min länk till bloggen till trosbilderna. Scenskräck X miljarders ungefär. Holy hell! Haha….samtidigt kan jag typ inte låta bli att förundras över mig själv. Alltså, från att aldrig ha velat visa sig överhuvudtaget till att slänga upp BH/trosa bilder till höger och vänster. Jag måste ju för fasen ha blivit skvatt galen? Är jag förgiftad av nån blottarbacill eller what’s Up? Tony är lika förvånad han…

”Ska du lägga upp dom där bilderna på bloggen?” frågade han när jag satt och berättade att jag nog ville det.

”Ja, vadårå?” frågade jag som om det var den vanligaste saken i världen.

”Nämen alltså, du är ju så himla försiktig med att visa dig” mumlade han fram.

”Äsch, vafan…..” svarade jag.

Ja men ni hajar va? Att jag blivit galen. Jag har just skickat mina före/efter bilder till Viktväktarna och Loppi så alla på eventet på lördag också ska få se.

20130910-184221.jpg

Här är min mage just nu, uppifrån. Full med köttfärssås och sallad. Nu känns den inte så smal direkt. 😉 Jag har några dagar på mig fortfarande. Kan väl erkänna att jag är ganska så hård nu. Här slinker inget onödigt in. 😉 Viktväktarkörning på hög nivå. Ändå hör jag coach Jejja säga ”Man kan ta en…. när jag tittar på mums-mumsen i kylen. Men jag tar inte ens 1, jag tar ingen nu.

Nu ska jag kolla fotboll…. å där visslades halvleken av. Haha, typiskt mig när jag ska kolla nåt.

Men hörrö? HUUUUUR GÅÅÅÅÅR DET FÖR DIIIIIG???! Nu har det gått tre veckor sen vi startade vår utmaning. Här kan du läsa det inlägget. Hur känns det? Hur mycket har du gått ner? Nu är det en vecka kvar på just denna utmaning…. Tränat du bra eller kan det bli bättre?

0
Subscribe
Notify of
guest

11 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
10 years ago

Hej,
Tycker du är enastående och duktig, Det är ju verkligen jätte skillnad på bilderna 🙂
Har bara en fråga om du nu vill svara på den om du inte tycker den är för personlig.
Undrar bara hur lång du är och vad har du tänkt dig för målvikt?
//Marie

Mat-ro
10 years ago

Det går ovanligt bra för mig 🙂 Jag är nöjd över mig själv att jag är så duktig 🙂

Jag skulle också ha varit på Loppi-eventet men det körde ihop sig lite och blev därför för dyrt med flyg och hotell, tyvärr 🙁

Ulrica
10 years ago

Behöver du ha någon fotograf till eventet?
Kanske nåt kul erbjudande på porträttfotografering?
Tjoa i så fall, jag är gärna med.

kram Ulrica

AB
AB
10 years ago

Halloj! Har kört 2 veckor med vk nu och har gått ner 2 kilo. Det bästa
är att jag har fått med mig gubben nu oxå, så nu kan vi sporra varandra. Nu kommer han inte undan längre, så nu kör vi så det ryker.

Lisa
10 years ago

Här går det faktiskt himla bra, både med träning(sworkit!!) å lchf! 🙂
Har inte vägt mej men tappat flera centimetrar! 😀
Heja dej å oss andra!
Kram

Ylva på Åland
10 years ago

Jo tack som frågar, det går ganska så bra 🙂 ”Fel vecka” att väga sig bara, så jag tog måndagens vikt med en nypa salt. Fast saltet svider ändå.. Ska väga mig i morgon igen tänkte jag, för idag har kroppen släppt vatten kan jag säga!
Träningen känns helt ok, du peppar enormt med dina Instagram-bilder 🙂 Jag kommer mig inte ur sängen på morgonen, men på kvällen känner jag sug efter både frisk luft och rörelse! Kommer inte alltid ut, så det blir en del Wii-träning eller, som ikväll, nån tränings-dvd jag fått i nån tidning för evigheter sen 🙂 Huvudsaken är väl att man gör nåt va, eller hur?

Anette
10 years ago

Låter som en bra idé….du bakar och vi kommer och fikar. Jag är på…… Kram Anette

sofia208
10 years ago

Lite galen kanske du har blivit, men jag är säker på att du hjälper någon annan att ”ta tag” i sin hälsa genom att du inspirerar så du får försöka se nyttan med att du visar dig ”naken” för så många tusen människor 😉

Vilken grym disciplin du har, härligt!!!

Det går bra för mig, pw varje vardagsmorgon förra veckan och gymmet fyra lunchpass 🙂 Byxorna börjar hänga i röven, är stora i midjan och det är ju ett gott tecken. Sen känner jag mig mycket starkare, snyggare och piggare också 🙂

Kram kram

MissDeLewon
10 years ago

Oj vad duktig du är! Heja dig! Blir lite avis nu. Försöker med tappa några kilon. Du kanske har några tips?

Popprinsessan
10 years ago

Du är grym! Duktig och häftig liksom 😉 Konstigt det där, man vill knappt visa sig i bikini på stranden, men kan lägga upp bilderna på bloggen. Kanske för att man inte ser de ”dömande ögonen” som tittar. Som man tror tittar iaf. Men jag förstår att du gjorde det, du har nått imponerande resultat på kort tid och jag gissar att feedbacken från läsare är grymt peppande! Du peppar iaf mig!

En fråga också, äter du upp alla dina daglig pp varje dag? Även nu när du kör hårt?

Kram och fortsatt lycka till!

Mia
Mia
10 years ago

Du är så cool, på så många sätt. Jag vill va som du 😉

Jag gick inte ner något denna vecka, men har tagit flera promenader. Jag har börjat kunna gå lite fortare. En sträcka som förut tog 45 minuter tar nu 35 minuter. Det är jag glad för. (Det har nog mer med fogarna än vikten att göra, men glad ändå).

Kram

Nästa inlägg

Vinn en biljett till Loppis Event nu på lördag!

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x