Varmt välkomna på mitt BLOGGEVENT

Godmorgon! ❤ Ok, min dag idag känns helt sinnessjukt stressig. Det är en period i mitt liv nu som väldigt mycket händer samtidigt. Det är stressigt men såklart skitkul också. Igår lovade jag att jag skulle bjuda Dig på mitt Bloggevent i Enköping. VOIL’A, jag har en inbjudan klar nu. Jag brukar bli sjukt effektiv när jag väl sätter igång.

20130911-081607.jpg

Såhär, det finns 200 platser, den som är först till kvarn att betala sitt inträde den får komma. Man betalar in på BG: 745-0810, man märker sin betalning med namn. I entrén kommer Du sedan att få säga ditt namn där du är uppsatt på listan. Sedan kommer du att få njuta av en härlig kväll tillsammans med mig och massa härliga läsare! Klara Hall hittar du HÄR.

Åh det kommer bli så roligt. Jag ska se till att du blir bra underhållen. Jag ska mingla massor tillsammans med er och så ska jag se till att du får massa härliga erbjudanden under kvällen. Jag kan skvallra om att det kommer finnas erbjudanden på skönhet och massa annat kul. Wieeeee….

Åh vad jag hoppas att Du vill komma?! Om det skulle vara så att ni vill bo kvar i Enköping en natt så kan jag prata med hotellet om nåt bra erbjudande kanske? Låt mig veta om nåt sånt skulle vara intressant?! Mejl: niiinis@femme.se.

Anmälan till detta gör du på min mejl: niiinis@femme.se. Du kommer INTE att få ett mejl tillbaka om Du får plats på eventet, är det så att det är fullt får du ett mejl tillbaka där vi förklarar att det är fullt, det får du på en gång. När du anmält dig så gör du din betalning på 100 kr på BG 745-0810, märk din betalning med namn!

Åååååååh….. VARMT VÄLKOMNA!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Gud, vad kul det hade varit!!! MEN jag bor på västkusten och kan inte komma. 🙁 En annan gång kanske….?

Håller med dig att en fika och babbla om ditten och datten hade varit mkt trevligt! När kommer du? 😉

Det hade varit riktigt kul att få vara med på lördag och heja fram dig, men det går ju inte heller så jag får tänka på dig istället. Och jag VET att det kommer gå bra för dig!

Må så gott och fortsätt och va dig själv!! Kram Louise

Anu
Anu
10 years ago

Jag och Fia kommer!
(håll tummarna nu bara att maken är i landet så jag kan smita hemifrån – vore sååå kul!)

Svahnholmen
Svahnholmen
10 years ago

Åh vad kul det hade varit att få komma på ditt bloggevent och få mingla med dig!! Men bor också på västkusten så det blir lite långt att åka för en kväll!! Du får lova att lägga upp många bilder :)! Håller tummarna för din invägning!! För min del går träningen kanon! Orkade i helgen äntligen springa upp för en backe som känts oöverkomlig förut! Orkar inte räkna kalorier just nu men försöker tänka på vad jag äter och satsa på bra mat och låta bli skräpmat och godis. Din blogg är bäst!!

Marlene
10 years ago

Med ett smile upp till öronen bläddrade jag snabbt i kalender och där for smilet ner till tårna… en torsdag… då kan jag ju inte. Men ååååååååååååå, jag ville ju också vara med!!!

Nästa inlägg

Naken inför 15.000 pers

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x