What a day!

Men heeej! Vad roligt att det trillar in massa anmälningar till
Eventet!
Jag längtar efter att få träffa er!! Så himla kul! Ja jag sa ju att jag har det väldans stressigt just nu. Jag mår inte 100 bra heller så allt blir än lite jobbigare såklart. I alla fall, idag har jag flängt som en idiot.

Först till jobbet, jobba undan, äta snabbt, dra till Stockholm och träffa fina Jennie som är Viktväktarcoach och ska vara konferencier på Loppi eventet på lördag. Hon ville intervjua mig inför eventet så att vi båda vet hur allt ska gå till. Glömde ta bild på henne, så tråkigt…måste komma ihåg på lördag. Snabbt till parkeringsgaraget (fij i faen vad dyrt det är att parkera i Sthlm, skjortan och halva armen rök), vidare hem. Ringa förskolan om att jag var sen….

20130911-192152.jpg

Det var sådär kul och sitta i bilen, vara kissnödig som en gnu, stressad till nästa möte (VARDAGSLYX), vara sen till förskolan och så gick det i 30 km/h. Nån skrev att jag skulle ha en tom PET-flaska i bilen som jag kunde kissa i. 🙂 Eeeeh, hur gör man det körandes med en muttski? Jag hajar att man kan göra det med en snopp, men jag lovar att det är meckigare med en muttski. Jag skulle köra av vägen. 🙂

Nu har jag nyss kommit hem från mitt sista möte.
Det blir långa dagar nu. Tur att det är roliga saker man håller på med säger jag. Nu måste jag fortsätta jobba här. Det ska svaras på mejl och fixas lite till. Piuuuuh…..

Tack för att du finns!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Evelina
10 years ago

Muttski!!! Älskar att läsa din blogg, jag blir alltid på bra humör!!! Dina morgon promenader har dessutom smittat av sig, nu är jag på G….Heja mig!!!!

Veronica
Veronica
10 years ago

Hej snygging!!!
Å va du varit duktig och kämpat med din vikt. Vilken skillnad på korten som du lagt upp!!! Det syns verkligen på hela dig, även på de kort som du har lite mer kläder på dig! 😉
Skulle verkligen vilja komma på ditt bloggevent, Men tyvärr så får jag inte ihop det med jobb, barn och resa från vänersborg.
Hoppas att ni får en fantastiskt kväll, näsa gång kommer jag!!! 🙂
Kram

Linda
10 years ago

INTE roligt att bli så kissnödig. Håller med dig om att kissapåflaskan-löningen som tjej skulle sluta i katastrof. :0)

Kram Linda

Linda
10 years ago

Det skulle så klart stå kissapåflaskan-lösningen inte kissapåflaskan-löningen. ;0)

Nästa inlägg

Varmt välkomna på mitt BLOGGEVENT

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x