Du har väl anmält dig till mitt 10 årsjubileum!?

20130913-161621.jpg

Ojoj vad det kommer in anmälningar! Vad roligt! 🙂 Planerar du att gå föreslår jag att Du anmäler dig illa kvickt! Nästan hälften av platserna har bokats.

Du som inte läst om detta BLOGGEVENT tidigare ska få lite info här nedan:

Du kommer att få njuta av en härlig kväll tillsammans med mig och massa härliga läsare. Kvällen kommer att bjuda på mingel, underbara priser, mat & dryck, modevisning, happenings, utställare, erbjudanden, underhållning och goodiebags. Åh det kommer bli så roligt. Jag ska se till att du blir bra underhållen. Jag ska mingla massor tillsammans med er och så ska jag se till att du får massa härliga erbjudanden under kvällen. Jag kan skvallra om att det kommer finnas erbjudanden på skönhet och massa annat kul. Wieeeee….

Åh vad jag hoppas att Du vill komma?! Om det skulle vara så att ni vill bo kvar i Enköping en natt så kan jag prata med hotellet om nåt bra erbjudande kanske? Låt mig veta om nåt sånt skulle vara intressant?! Mejl: niiinis@femme.se.

Anmälan till detta gör du på min mejl: niiinis@femme.se Du kommer INTE att få ett mejl tillbaka om Du får plats på eventet, är det så att det är fullt får du ett mejl tillbaka där vi förklarar att det är fullt, det får du på en gång. När du anmält dig så gör du din betalning på 100 kr på BG 745-0810, märk din betalning med namn!

Åååååååh….. VARMT VÄLKOMNA!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
jenny ljungkvist
jenny ljungkvist
10 years ago

Klara hallen vart ligger det googlade o fick fram en tennis hall!! Finns det biljetter kvar till ditt 10 års jubileum
Kram jenny

Niiinis
Reply to  jenny ljungkvist
10 years ago

Hej Jenny! Det ligger på Kyrkogatan. Hahaha, tennishallen ligger långt ifrån. Ja, det finns biljetter kvar, mejla mig på niiinis@femm.se för anmälan. Kram Nina

Nästa inlägg

Fredag, armband och skön fredagsbukett.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x