Tacobuffe, fredagsmys och skratt så man kissar på sig!

Hemma i soffan nu! Jädrans vilken god buffé. Som vanligt handlar det om behärskning för mig. Förr, ja men då hade jag mofflat som det inte fanns en morgondag. Sen hade jag suttit med min ”gravidmage” och mått illa. Jo men så var det. Nu äter jag en portion som är så mycket som jag får äta, sen räcker det.

image

Här uppe satt vi och mös. Jeflar vad gott det är med tacos, jag kommer aldrig ledsna på det. Lööööööööve tacos!!! Svennebanan Nina (fast jag är finne).

image

Milobus…. å så bilen såklart! 🙂

image

Mycket folk. Killen som är trubadur är jätteung och jätteduktig. Han gick på Elliots skola. Imponerande.

image

image

Kompis Satu, min barndomsvän som jag känt sen barnsben. Jag tyckte vi var läskigt lika varann på den här bilden.

image

Å så MUPPET SHOW…… 😉

image

image

Hur fint? Det är här vi ska vara på BLOGGEVENTET. Älskar lokalen.

Nu ska jag fortsätta titta på Fångarna på Fortet. Jag har skrattat så jag nästan kissat på mig. Alltså, så galet roligt det var när Anders Bagge skulle snurra i den där stolen. Ämen jag skrattade så jag tjöt!!! 😉 Stackars honom säger jag bara,  hade aldrig klarat det! No way! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Filippha
Filippha
10 years ago

Hehe, jag skratta oxå ihjäl mej! Eller när ”karlarna” va inne hos krypen:-)

sofia208
10 years ago

Ja, tacos tröttnar man liksom aldrig på av någon anledning 🙂 Bra att du äter buffé med motta. Förut åt jag också så jag mådde illa på bufféer, inte trevligt alls!

Ni är ruskigt lika på den bilden du och din kära vän Satu 🙂

Ha en fortsatt mysig kväll <3
Kram

Nästa inlägg

Du har väl anmält dig till mitt 10 årsjubileum!?

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x