Inte så fördelaktig bild på mig

Godmorgon! Sitter här i valet och kvalet om jag ska ge mig ut på en runda eller inte. Idag känner jag INTE ETT SKIT för det. Mens om 4 dagar, trött, lite sliten och lite less liksom. Typiska PMS åkommor. Uppgivet liksom. Men jag tänker mig vara så inihelvetes jobbig så jag gör’t ändå, BARA för att känslan efteråt är värt allt!

20130914-072655.jpg

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! 🙂 🙂 🙂 Tony tog visst en bild på mig när jag somnade i soffan igår kväll. Finsminkad och allt…. 😉 Jag bjuder på bilden för jag tyckte den var så JEFLA rolig. HAHAHAHAHA…..

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Katarina
10 years ago

Så bra att viljan vann 🙂
Jag har redan gjort min runda i morse.

Och bilden haha den var läcker 🙂

Kram K

cicci
cicci
10 years ago

Haha, känner igen det där. Brukar också somna så 🙂

Nästa inlägg

Tacobuffe, fredagsmys och skratt så man kissar på sig!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x