Examensfest och veckomatsedel planeras

Goddagens! Nu har mer än halva dagen gått på denna första arbetsdag. Jag har i stort sett bara mejlen kvar nu. Mejl ska läsas och skickas. Tänk att det är ett helt företag i sig. 😉 På lunchen var jag och fyndade lite smågrejer på en superfin inredningsbutik som vi har här som heter Rivahl. Ska visa sen vad jag köpte, känner ni inte att man höstboar nu?

Vi var ju på examens fest i lördags. Min syster är numera utbildad fritidspedagog och i lördags hade mamma och pappa ordnat en examensfest åt henne. Vi släntrade in sent då jag hade mina åtaganden i Sthlm innan.

20130916-132850.jpg

Fina blommor på bordet och ett långbord som middagen ätits på. Min moster, som också är min gudmor, var på besök. Var så roligt och höra när hon berättade om tiden när jag var med i Hela Sverige Bakar på TV;n. Hon hade varit så stolt och pratat om mig varje dag på jobbet haha… Hon sa just det, dom var nog så jäkla trötta på hennes tuggande om Hela Sverige Bakar då. 🙂

20130916-133235.jpg

Av mig fick syster en väska och en slags plånbok från H&M. Hon fick också en påse fylld av massa härligheter. Hårolja från Schwarzkopf, en hel serie med krämer från L300, nya duschkrämen från Make Up Store m.m. Hon såg väldans nöjd ut så jag tror det blev bra. 🙂

20130916-133501.jpg

Avslutningsvis fick vi ju med hela familjen på bilderna. 🙂

Nu ska jag fortsätta jobba. Har gjort en matsedel för denna veckan också. Måste åka och handla allt på den sen. Tänkte du också skulle få den så kanske du får lite idéer om mat för veckan. Det kan väl vara ett jäkla gissel ibland, att fastna i samma banor och alltid äta samma mat vecka efter vecka. HATAR’T! 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Måndag, lugn morgon och sista ropet på erbjudande på tandblekning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x