Höstfeeling, spännande natt och graviditet

Go’kväll! Jaha, nu är det kväll igen. Dagarna går i rasande fart och man inser att snart är det kolsvart ute när klockan är 3. Visst glömmer man att det blir det?

20130917-195550.jpg

20130917-195600.jpg

Det är höst. Alla löven trillar och träden börjar bli färgglada. Milo sa i morse att han längtar till det blir vinter så vi kan åka skidor. Jag ba: STOPP OCH BELÄGG! LÄGG NER UNGJÄKEL! 🙂 Men nog blire najs i vinter när vi ska få åka skidor…. Så är det ju, så lite rätt har han ju….UNGJÄKEL! 😉

20130917-195951.jpg

Ja, apropå den här Bärgar’n här ovanför. Nu är han fullproppad med gröt ungen så han sover inatt. Någon tipsade om att han ju faktiskt kan vara hungrig. Det har jag också tänkt på men han äter ju ordentligt liksom. Aja, kanske att man glömt alla turer med småbarn så det ju var över 10 år sen jag hade en fyraåring. Well…så vi får se om jag vaknar halv 4 inatt igen? Jag får ju såna där nätter lite då och då. Det är tur att Instagram, Facebook och Netflix finns. 😉 Tur man följer några från USA så att det uppdateras även på nätterna. 🙂 Ska också bli intressant och se om jag drömmer om att bli gravid inatt igen?

20130917-200549.jpg

HJÄLP! Jag måste ju ha fått nån nojja?! Jag drömmer att jag är gravid jätteofta. Varför? Jag VILL JU VERKLIGEN INTE. Jag vaknar helt svettig och skräckslagen mitt i förlossningen oftast. När bebisen precis ska komma ut, då vaknar jag i panik. Blir helt svettig! Sen är jag otroligt lättad över att det inte är sant. Sen drömmer jag ofta att jag precis får veta att jag är gravid och så börjar jag må illa som ett troll i samma sekund. Vaknar även då i panik. Nä fy fasen alltså! Jobbigt ju…. Drömtydning någon?

Nu ska jag kolla IDOL! Älskar Idol, bästa programmet just nu!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Stina
Stina
10 years ago

Jag har har läst att något nytt i ens liv ska hända , att man står inför förändringar när man drömmer att msn är gravid. Tycker det kan stämma. Kan det vara så?

Niiinis
Reply to  Stina
10 years ago

Ja men se där! Kanske det kan stämma?

Nästa inlägg

Sneakpeak på köket

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x