Sneakpeak på köket

Som jag berättade igår så håller jag ju på att göra om i vårt kök. Vi är där väldigt sällan och äter utan sitter hellre i TV rummet vid TV:n eller vid stora matbordet. Jag gillar inte det. Jag vill att det ska kännas som lite ”festligt” eller helg när man sitter i vardagsrummet och äter. På vardagarna vill jag att vi äter i köket. Dels för att man inte ska bli störd av TV:n och sen är det mysigt att vara samlade så. Jag känner att vi inte riktigt trivs i vårt kök. Det är nåt som liksom inte ”stämmer” där inne. Förstår ni vad jag menar? Det är bara nåt som känns fel, det är inte trivsamt som det är just nu så då känner jag att jag måste göra nåt åt det. Jag har som sagt beställt nya köksmöbler som jag väntar spänt på. Så länge så gör jag allt det andra, det där lull-lulliga.

Köpte en ”järn” hylla på IKEA. Dessa har jag även i badrummet. Jag gillar den där lite ruffiga industriella looken hemma just nu. Så då satt det ju so men smäck med att kunna köpa en hylla på IKEA för 99 kr.

Det blev också två lampor, svarta som jag fäste i hyllan ovanför. Det ger ett jättemysigt sken ner på hyllan när det är mörkt. Det är väl mysigt vi är ute efter nu va? Mysigt mysigt mysigt, myyyyyyysigt! 🙂

Sedan råkade det vara precis den här färgen jag letade efter på korgar. Å IKEA hade dom. De finns i större modell också men dessa var perfekta för järnhyllan ju. Det blev ju inte sämre av att jag hittade en kruka som också gick i samma färg. Detta är lite av accentfärgen i det annars svarta och vita köket.

Min fina tavla från Hagedornhagen är också uppe nu. Ramen har väntat länge på rätt plansch kan man säga. Hade först tänkt att göra en egen men det påminner mig så mycket om mitt jobb så det får räcka med dom jag redan gjort som hänger på olika ställen här hemma. 🙂

Ja, det var en liten sneakpeak på köket. Förhoppningsvis blir jag snart klar därinne så vi alla kan sitta där och njuta av vår kvällsmat på vardagarna. Du får såklart se helheten sen när jag är klar helt och hållet. Wieee…. ♥

0
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madelene
10 years ago

Hejhej! Vilken kul idé att sätta in en sådan hylla i köket! Gillar också när det är lite industrikänsla, men jag blandar också gärna in det lantliga 🙂
Kul när du bloggar om inredning tycker jag! Blandat med annat förstås 🙂
Kika gärna in på min blogg om du har lust! http://www.endromomvitarum.blogg.se
Kram Madelene

Linda
10 years ago

Vad fint det blev med tavlan.
Så kul att vi har samma hylla i köket! Jag har den bredare varianten där jag har samlat mina tycka-om-och-fining-saker. 🙂

Kram Linda

PS. Som sagt hör av dig om du får någon som helst lucka över för en sminkkurs med mig. :)DS

Ameon
Ameon
10 years ago

Vad mysigt att få göra om lite. Ska bara få lite inspiration sen står kök/vardagsrum på tur. Öppen planlösning är fint men ibland önskar jag vi hade en vägg emellan.. Först MÅSTE jag bara städa i vår stora garderob- är så trött på den och min med för den delen.. Ha en fin höst kväll!

Carolin
Carolin
10 years ago

Heeeej Niiiina!
Säger bara :JÄTTESNYGGT!!!
Ser hur fint och mysigt ut som helst!
Göörsnyggt!
Kram och ha en bra Tisdagskväll!
Carro 🙂

Veronica
Veronica
10 years ago

Superfint Nina! Tror det är en generell åkomma när det mörknar o blir kallare, man vill ”boa” sig lite..Mörkare färger på gardiner, sängkläder, kuddar, andra detaljer, levande ljus everywhere, raggsockor, filt,thé o en bra bok/film.. Diggar din stil, ungefär samma som min =O)!
Kramen på dig!

Zenita
Zenita
10 years ago

Åh vad snyggt. Det roligaste är ju att man kan förändra med små medel 🙂

Nästa inlägg

Veckomatsedel – Viktväktarrecept v.38

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x