PW och rädd för att det är igång igen!

20130917-075135.jpg
Godmorgon!

Äntligen (efter 2 dagars vila) kom jag ut på min runda. Kändes skönt i knopp och kropp. Igår blev jag intervjuad av Viltväktarna, det kommer ligga som ”min historia” hos dom sedan. Roligt ju. Då frågade hon om mina promenader, jag berättade att de numera var en vana, ett nödvändigt ont…fast det är gott. 😉

Hörrni, Milo har börjat strula på nätterna igen. 🙁 Det bara ilar i hela min kropp när jag tänker att han ska fortsätta med det och att vi återigen ska hamna i den där avgrunden av avbruten sömn. Då vet jag inte vad jag gör!? Han vill plötsligt ha mjölk på natten men vi har stålsatt oss och inte gett med oss alls. Ändå tjatar han varje natt. Fast vi säger nej. Då gråter han en stund men somnar sen om, vatten vill han inte ha. Så nu kommer han vid 4 halv 5 och hojtar om mjölk. Alltså….. Ska han ALDRIG sova på nätterna eller? Var detta min lott i livet? Ett barn som inte sover. Tänk och vara ensamstående med ett barn som aldrig sover ordentligt, jag skulle på riktigt gråta vareviga dag då. Tony är skitbra, han går upp och bäddar om honom och säger Godnatt och att alla sover, ingen dricker mjölk nu. Skulle jag gå upp sådär skulle jag inte sova en blund, Tony gör’t sovande. Beundrar sånt, vill också kunna ha förmågan att somna om på två röda. Nu struttar han ju mest in till oss, man är ju allt annat än tålmodig på natten. Man vill bara få honom tyst så man får sova.

Kan inte ni be till högre makter om att det INTE är igång igen?!?!?!

1
Subscribe
Notify of
guest

6 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ulrica
Ulrica
10 years ago

Håller alla tummar att han inte börjar om igen :).
Kram Ulrica

PS! Det var falskt alarm igår, ingen magsjuka ( bara ”integjortnr2påettpardagarontimagen”, så du behöver inte vara rädd att jag hade något med mig när vi sågs 🙂

Vickis
Vickis
10 years ago

Usch, jag lider med dig! 🙁
Är just nu samma vrak, vi håller på och slutar med napp på dom två minsta – det är ett riktigt helvete!
Får man inte sova blir man ju ett monster, eller jag blir alla fall med inte ens åtta timmars osammanhängande sömn sen i söndags morse.
Håller tummarna att Milo bara är inne i någon snabbt övergående fas!
Kram

Jennie
Jennie
10 years ago

Tänk på att barn har olika tillväxtfaser, han kanske är hungrig? försök ge honom ngt innan han går och lägger sig, tex mjölk och macka, yoghurt eller gröt. Mina sov bättre när de var riktigt mätta! Lycka till

Johanna
Johanna
10 years ago

Det är så jag har det. Ensam med en nio månaders som aldrig sovit en ordentlig natt. Vid 00-02 får jag lägga honom i min säng, 04-05 vaknar han och ska ha välling. Msn har vant sig men i början grät man hela tiden. Nu kanske det inte är samma sak som en fyraårig men än dock. 🙂

Jeanette
Jeanette
10 years ago

Jag märker att vi har haft det j-t bra eftersom våra döttrar har sovit hela nätterna sedan de var 3 resp 5 veckor gamla. Hoppas verkligen att ni får tillbaka era nätter, det gör så otroligt mycket att få sin sömn.
Kram

Niiinis
Reply to  Jeanette
10 years ago

Njuuuuuuuut! 😉

Nästa inlägg

Lite shopping till hemmet

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x