Galainbjudan till FLYGPLAN

20130918-181019.jpg

Hohoooooooo!!!!! Ingen som sitter på en liten galainbjudan till denna film? Ja alltså, någon som inte vill gå på den.

Såhär, det finns en här hemma, som är typ en meter lång och som skulle typ äääääälska mig till månen och tillbaks om han fick gå på den här. Han har sett båda BILAR filmerna ungefär 1 047 gånger, han har alla bilar som går att köpa, vi har t.o.m köpt några dubletter. Han kan alla bilarnas namn. Han kan alla repliker i båda filmerna. De roligaste är när Bärgarn och Blixten skrämmer traktorerna på åkern och när skördetröskan Terry kommer. Jag frågade nu vad skördetröskan hette. Han säger inte bara Terry, utan Terry Slåtter. Nu har han också börjat önska sig alla flygplanen i denna nya film (som inte ens visats än). Jamen ni hajjar, han är ett ”fan” utan dess like. Ett mini ”fan”.

Hur ska jag få tag på en sån galainbjudan tro? Sno någons? Muta någon? Hota någon? Äsch, man är helt enkelt inte känd och får vänta till premiären, den vanliga premiären. Attans osis Milo, morsan kanske skulle ha moonat när hon var med på Hela Sverige Bakar, kanske hade man då fått en inbjudan!? 😉 😉

 1. Almira skriver:

  Men ush så tråkiga och onödiga kommentarer, läs inte ninas blogg om du nu stör dig så mkt!!! Hoppas att du Nina inte tar åt dig. Måste berömma dig för din viktväktaten resa herregud vad du kämpat och man ser verkligen på dig att du tappat vikt, heja heja 🙂

 2. Har också en liten kille som är helt tokig på ”bilar” så han kommer nog gilla ”flygplan” med kan jag tro. Hoppas att nån ser detta inlägg och att ni har turen att gå på galapremiär!! Hade Gärna gått på galapremiär med sonen men nå sånt händer ju aldrig här i Ludvika, haha. Kram

 3. Tezz skriver:

  Men shit vilka löjliga kommentarer!! Hoppas att du får tag på biljetter till galapremiären! Har aldrig varit på en sån men det måste ju vara en upplevelse i sig! Massa kramar och tack för en härlig blogg!!

  1. Niiinis skriver:

   Tack snälla du! ❤ Vi försöker att inte bry oss. Jag får gå på premiären med Milo. Ska bli så himla roligt….han kommer vara så glad. Tänk att barnens lycka kan betyda så mycket!? ❤ Kram till dig!

 4. skriver:

  Det är väldigt sällan jag kommenterar trots att jag läser din blogg dagligen. Men vad ledsen och trött jag blir när jag läser alla kommentarer på ditt inlägg nu. Ni som inte uppskattar Nina för den hon är, läs inte bloggen! Det finna ett ord jag tycker man kan likna vid dessa inlägg, en släng an nätmobbning. Skärpning!

  1. Niiinis skriver:

   Vad gullig du är! Vet du, vi försöker att inte bry oss mer om dom. Eller den, för oftast är det bara en person som håller på. Lite märkligt är det när det ramlar in massor med skitkommentarer en och samma kväll när det aldrig annars gör det. Så ta det lugnt, vi ska fortsätta hålla samma härliga stämning här inne. TACK för din sympati dock, det betyder jättemycket för mig! ♥

 5. skriver:

  Väldigt tråkigt att du blivit så förändrad sen du börja hänga med ”kändisar” tyckte mycket bättre om dig innan. Hallå galapremiär…gå när den visas istället. Du är inte och kommer aldrig bli en kändis. Tragiskt.

  1. Niiinis skriver:

   Hej Anonym! Ja, för du vågar väl inte stå för det du just skrev? Det min vän, DET är tragiskt! Att du hänger här inne och irriterar dig på mig för att du tycker jag är förändrad, DET min vän, DET är tragiskt! Att du poängterar att jag aldrig kommer att bli känd, DET min vän, DET är tragiskt när du inte har en aning om vad jag vill och inte vill i mitt liv. Att du skriver att jag hänger med kändisar, DET min vän, DET är tragiskt. Ja eftersom Hannah är den enda kändisen jag känner ordentligt, ibland har jag mött kändisar på vägen. Dom känner jag lika väl som en okänd människa här ute på gatan men ibland hamnar vi på bild tillsammans.

   Så vet du min vän, eller förresten. DU är INTE min vän och kommer aldrig att bli. Ta ditt anonyma alias och dra härifrån. Sluta häng här om du inte gillar mig. Så enkelt är det vettu. Ingen tvingar dig.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..