Instagram

20130918-124353.jpg
Senaste veckans instagram….

….detta lilla sociala nätverk som kommit att bli gigantiskt. Snabbt kan man slänga in en bild om en känsla, nåt fint eller bara berätta att man dricker kaffe på ett mysigt fik. Själv har jag berättat om lite av varje.

•1) Jag köpte mig ett par stövletter på Åhléns som liknar Acne litegrand. •2) Fick hem lite nyheter från Lipton, tesmakerna är fantastiska. •3) Jag har hittat ett nytt arbetsställe där jag får så mycket gjort, Fabian Flink. •4) En bild från scenen ifrån helgens Loppievent på Rica hotell. •5) Helgens hotellfrukost, drömmer om den fortfarande. •6) Milo var på kalas på Leos Lekland. •7) En av många ”morgonens runda” bilder. •8) Morgonens bild på allt han samlar med sig på morgnarna. •9) Ett kycklingrecept a la Viltväktarna.

Har du inte instagram på telefonen så kan man ha det på vanlig datorn. www.instagram.com. Man kan också ha en stängd profil om man vill välja vilka som ska se ens bilder. Mig kan ni följa, på instagram heter jag ninahermansen1

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Ylva på Åland
Ylva på Åland
10 years ago

Hej Nina!
Försökte kika in på #ninasutmaning på Instagram idag, men fick inte upp några bilder alls? Det står att det finns 38 st, men jag såg inte ens mina egna längre? Är det så att du inte ser mina där heller när jag har privat profil? Det har jag inte tänkt på!

Niiinis
Reply to  Ylva på Åland
10 years ago

Hej! Jag kan se dom bilder som inte är privata. Alltså privata användares bilder ser jag inte. Lite tråkigt faktiskt. Hur går det för dig?

Sommarmamma
Sommarmamma
Reply to  Niiinis
10 years ago

Vad trist! Men det är lite mysko att jag inte ser mina eller dina bilder heller ikväll? Kanske nåt tillfälligt 🙂

Tack, det går ganska så bra. Inte viktmässigt (står helt stilla nu sen nån vecka, hur trist som helst! Dock -16 kg sen nyår!) men med träningen. Powervattengympa på måndagar, zumba idag och i morgon tänker jag simma med 11åringen 🙂 Regnet formligen öser ner morgon/middag/kväll här, så promenaderna faller bort.. Kommer du dig ut och gå/jogga trots regnet, eller har ni bättre väder än vi?

sofia208
10 years ago

Jag ÄLSKAR Instagram, tycker det är tusen gånger roligare än t.ex. Facebook. På Instagram har man ju liksom valt att se vissa personers bilder som de lägger ut, inte en massa delade inlägg som man ger blnka f*n i m.m. Näh, Instagram är kul det 🙂

Nästa inlägg

Goodiebagsen börjar fyllas på till 10 årsjubileumet

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x