Godmorgon ❤

Godmorgon!

Jamen visst, visst vaknade jag halv 4 i morse med. Kunde dock inte somna om denna morgon så jag har först glott i taket, sen i telefonen och sen gav jag upp. Theddes klocka ringde 5. Han har praktik ons, tor och fredag. Mitt barn har liksom matlåda och smörgåsar med till ”jobbet”. Vet ni hur sjukt det känns? Min lilla pojke arbetar 3 dgr i veckan liksom. Ämen… Somebody stop the time! Eller kanske inte för nu ropar den minsta ”Fäääääärdiiiiiig” från toan. Vet inte om jag skulle vilja att någon stoppade tiden just när jag ska torka en bajsig rumpa. 🙂 Undra just hur många ggr man torkat en bajsrumpa i sitt liv ja?! Det lär ju vara ett antal ggr.

20130918-062638.jpg

20130918-062643.jpg

Jag fortsätter att planera om köket. Just nu ser det ut såhär. Vi sitter här och äter frukost. Det är bara jag och Milo. Den här stunden på morgonen är bra mysig ändå. Ja förutom stjärt-torkeriet då. 😉 Men det kommer säkert också ha sin charm när man blir gammal och grå. Om inte annat kanske man har förtjänat att få bli torkad själv. HAHAHA….. Nä, detta kanske var lite magstarkt direkt på morgonen. FILÅT.

Nu ska jag faktiskt vila en stund på soffan, under en filt, HUR SKÖNT? Sedan ska vi göra ett ryck så vi slipper stressa denna morgon. Vad bjuder bloggen på idag då? Jo, den bjuder på ett SKITGOTT baktips, sen håller jag på och letar efter en speciell ljusslinga som jag tänkte kolla om ni visste var jag kan få tag i den, sen måste vi kolla hur det går för oss på våra viktresor också. Men vi hörs snart igen då! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
10 years ago

Mysigt du har:)
Roligt att följa din köksinredning
Fin stjärna i fönster, var hittar man en sådan?
Ha en härlig dag
Kram

Lillemor
10 years ago

Mysigt !
Sov han bättre med gröt i maggen?
Har för mig att om man drömmer om att man är gravid så är man fundersam/orolig över förändringar som pågår i livet överlag , alltså inte att man egentligen längtar efter att få barn.
Ha en toppenvecka

Anna
Anna
10 years ago

Ert kök ser supermysigt ut!

Du, tack för tipset och rabatten på tandblekning! Mina tänder har verkligen fått sig ett lyft!

Sofia Lundqvist
Sofia Lundqvist
10 years ago
samantha
samantha
10 years ago

Nämen där är ju min gamla Skoda parkerad bakom Milo! Haha!
Var också och åt hotellfrukost i söndags med mannen och lilla dottern
// feg bloggläsare som inte vågade hälsa

Niiinis
Reply to  samantha
10 years ago

Nämen!! Du skulle ha hälsat för tusan! Jag tror jag minns er, ni hade en liten bebis som satt i barnstol va?

samantha
samantha
10 years ago

Ja det var vi 🙂 lovar att hälsa nästa gång!

Nästa inlägg

Höstfeeling, spännande natt och graviditet

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x