Klar med tvätt, NU sushi

Ja men hallå där! Jag har fortfarande träningskläderna på mig efter morgonrundan i morse.

20130919-122748.jpg

20130919-122817.jpg

Jag sitter här och väntar på mat. Elliot som är sjuk har beställt sushi. Åh vad gott tänkte jag då också (viktväktarvänligt). Jag har i alla fall tvättat och jobbat som en idiot hela förmiddagen. Träningsklädd och allt. Får ta ett långt och skönt bad innan IDOL ikväll.

20130919-123020.jpg

Gillar du sushi? Jag ÄLSKAR det. Fattar inte att jag inte äter det oftare? Första tuggan sitter jag alltid och hummar högt. På sant alltså. Sjukt gott!

20130919-123330.jpg

Här har vi en av våra tvättmaskiner i tvättstugan. Bra skit det här serru. Sväljer massor och tvättar bra. Vi har en bra hemma också men ingen torktumlare. Att tvätta mycket så tar sån tiiiiiiiid. Snark, jag är otålig när det kommer till såna här tråkgrejer. Men idag var det riktigt rofyllt i tvättstugan. Sitta och bara glo. Väntade nämligen in en tvättmaskin. Elliot ringde och fråga om nåt hänt. Såg då att jag varit där i nästan 2 timmar. Jag skrotade runt och storstädade hela tvättstugan. 🙂 Knäpp va? 😉

Nu äta sushi!! 🙂

1
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina S
Nina S
10 years ago

Älskar sushi!! Så gott!! Bästa snabbmaten.

Nästa inlägg

PW, dubbelbokning och bra tips

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x