Godmorgon och tyvärr en skitdag

Godmorgon! Idag är ingen bra dag… Jag slog igenom idag efter att ha sovit dåligt hela veckan. Jag brukar klara det några dagar, sen är det som att man dra ur en PLOPP och så bara flödar trötthet och tårar. Idag orkar jag nog ingenting.

20130920-075400.jpg

Trött, tröttare….Nina. Jag har dock varit snäll mot mig själv idag och inte släpat ut mig på en promenad. Just nu är det bara sömn och kärlek jag behöver, ingen promenad. Idag är en sån dag som jag ska lägga bort telefonen, stänga av ljudet och bara vara. Känns skönt att jag hunnit jobba undan i veckan så jag inte har ett ok på axlarna för då är det svårt att slappna av. Elliot är fortsatt sjuk så vi tar en ”day off” idag. Jag i min onepiece och knut på skallen. Ska väl orka mig ut och handla lite sen i alla fall…

Ska snart äta min tredje knäckebröd smörgås, har ju fallit pladask för surdegs knäckebrödet vi fick i goodiebagen på Loppi eventet.

20130920-080211.jpg

Dock så är jag sugen på att blogga idag så vi hörs snart igen, ska prata om viktiga saker nämligen…..

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Anna
Anna
10 years ago

Godmorgon
Man får ha skitdagar 😉 Hade själv en igår.
Vill bara säga att din blogg numer är min favoritblogg. Tack för att du delar med dig av din vardag.
Kram från Annamamman

Tezz
10 years ago

Godmorgon!!
Jobbigt med pissdagar i dåligt med sömn, skönt att du jobbat undan! Hoppas att din dag blir bättre!

amandanton
amandanton
10 years ago

Usch och fy för skitdagar…
Bara de är färre än de bra dagarna så står man ut 😉 Gosa mycket, vila mer så blir det nog ordning på denna dagen med.

Kram på dig! Jessica/Kungsbacka

Nina Green
Nina Green
10 years ago

Det är viktigt att låta sig ha såna dagar med. *kramar om och skickar massa kärlek*

Nästa inlägg

Kärleken till denna äppelbulle

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x