Sömn är viktigt

20130920-133121.jpg

20130920-133130.jpg

Det blev en välbehövlig stunds sömn efter att jag skrivit klart mitt förra inlägg. Gick upp till sängen och la mig under täcket. Snabbt kom katten med upp och gosade med mig, jag tror han kände på sig att jag behövde honom. Sen somnade vi ihop och jag fick ihop över en och en halvtimma.

20130920-133349.jpg

Skapligt mosig va? Började med att titta på The Bachelor på TV:n när jag vaknade. Jag var helt galen i den serien när den gick. Nu slog det dock mig att det ju måste vara fruktansvärt att bli utslagen. Tjejen som blev det nu var jätteledsen i bilen på väg därifrån. Det måste kännas som man är så fett lurad. Där har man gått och haft det mysigt tillsammans, hånglat och gosat och kanske t.o.m haft sex så ((BAAAM)) blir man utröstad. Det där skulle jag aldrig klara. Snacka om att känna att man inte duger. Va?

Nu har jag jobbat lite, sen är det dags för lite fredagsstädning. Nu orkar jag ju då jag sovit lite. Ska köpa en fredagsbukett och handla lite också. Sen är det ju fredagskväll så då ska det bullas upp med fredagsmys på vardagsrumsbordet. Måste sy gardinen nångång också så den kommer upp. Vill pimpa klart mitt kök nu. Men du, vi hörs snart igen. ❤

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Lyckas med viktnedgång

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x