10 söndagstankar

20130922-142450.jpg

Hoppas du har en skön söndag och att du gör saker som Du gillar och umgås med människor du tycker om. Det är väl ett typiskt söndagsgöra, att vara där man vill vara.

Själv så har vi först skjutsat Milo till kalas hos Neo. Under tiden gick vi runt vid våra gamla hoods och jag fick en ond längtan tillbaka. Det onda kom när jag pratade med våra gamla grannar, när jag kom på hur mysigt vi ändå hade det där då…. Well well, saker händer av en anledning och man är där man ska vara eller är på väg dit där man ska vara.

Lite söndagstankar:

1) Ångest tillhör söndagar, dock så jobbar jag hårt med att lära mig älska den dagen….

2) Jag är 41 år och börjar sakta älska mig själv. Vara snäll mot mig själv, tänka snällt om mig själv.

3) Jag börjar förstå att jag låtit folk pissa på mig. Att jag tagit mycket skit utan att förtjäna det. Sakta börjar jag sätta ner foten. Jag tar inte skit från någon om jag inte förtjänar det, det ska inte du heller göra. ❤ Älska dig själv!

4) Jag saknar några av mina vänner. Några som ger mig energi, som tycker om mig som jag är, som bryr sig om mig på riktigt. Imorgon ska jag sms:a dom och försöka få ihop en träff.

5) Min kropp samarbetar inte mig med just nu. Det gör mig orolig och förbannad på samma gång. Fan för att jag blir orolig och fan för att den inte samarbetar.

6) Jag är glad för min familj ❤

7) Jag har en önskan om att släppa på bagateller som tynger mig. Jag har en önskan om att alltid få leva harmoniskt. Hitta en balans som gör MIG gott. Hitta någonting inom mig som ger mig en djup trygghet som ger mig lugn, på ALLA plan.

8) Nästa veckas kalender är fulltecknad, jag kan längta efter en hotellweekend med lugn, ro och sköna stunder. Inga måsten, inga prestationer, ingen oro….

9) Hösten kom och tog mig igen. Men jag välkomnar den med öppna armar, ska bara hitta mig själv där under alla färgglada löv.

10) Sömn är viktigt. Men det gör inget med några dåliga nätter. Jag ska sluta ”psyca” ur när jag själv har några dåliga….

Det var lite söndagstankar. Nu ska jag gå in till min fina svärmor och snacka lite. Karlarna är ute och meckar, kvinnorna inne och snickesnackar inredning, ungar och om ditten och datten. Bjuds det på fika ska jag ta en godsak, för att jag är värd det. ❤

3
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Jessica
Jessica
10 years ago

Hej Nina!

Jag bara fullkomligt älskar din blogg och jag ser alltid fram emot dina inlägg varje dag! Jag tycker att du verkar vara en sån mysig person och jag tycker att du är grym som kämpar med dina promenader och viktnedgång!! Du är superduktig!! Måste bara fråga vad du menar med att din kropp inte samarbetar just nu? Vad är det som händer? När man går ner i vikt så kan man hamna i platåer där det inte händer så mycket med vikten men då kan det ändå hända något med centimetrarna=) det är inte man alltid kan se med blotta ögat i sin spegelbild men det sker saker och ting hela tiden om man följer sin plan=) helt plötsligt kan man börja ana muskler som börjar träda fram och man har kanske börjat möblera om kroppen=) ge inte upp bara för du är så jäkla duktig!! Jag har gjort en viktresa som egentligen startade för ett år sedan när jag fick mitt andra barn, men från mars i år fick jag nog efter att ”bara” gått ner 7 kilo och jag var så otroligt less på mig själv och hur jag såg ut och att jag var en sån soffpotatis som bara klankade ner på mig själv samtidigt som jag bara moffade i mig allt onyttigheter men jag fick nog!! Och jag började gå ut och gå varje dag mellan 5-10 km och jag slopade allt socker, läsk och drack ingen alkohol de första 3 månaderna och nu har jag gått ner 18 kilo.. Jag vet under min viktresa där jag har tyckt att kroppen inte har hängt med men jag måste lita på att min kropp håller på att anpassa sig efter min nya livsstil och kost.. Men så blir man så överraskad när man helt plötsligt ser resultat i bilder som man har tagit under tiden och det är helt fantastiskt!! Jag hejar på dig och du är en inspiration för många!! Fortsätt att vara den underbara Nina som du är och fortsätt kämpa!! Stor kram till dig

Niiinis
Reply to  Jessica
10 years ago

Tack för fina ord! ❤

Nä, det handlade inte alls om vikten faktiskt. Andra saker som inte samarbetar denna gång. Tack ändå för allt pepp!

Elin
Elin
10 years ago

Är du 41 år? Jag skulle gissat på 31 🙂 super fräsch! 🙂

Niiinis
Reply to  Elin
10 years ago

Elin! Jag älskar dig! ❤;)

Nästa inlägg

Dagen igår och Söndag

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x