Guldtofs

I helgen köpte jag äntligen en guldring till håret. Har sett att många har det runt håret och det är såå snyggt. Så i helgen så sprang jag på en så då köpte jag den direkt.

20130923-100940.jpg

En fin detalj, inte bara en hästsvans…utan en hästsvans med lite klass kan man säga. 🙂

20130923-101030.jpg

20130923-101039.jpg

Till det så har jag SÅKLART matchat det med mitt guldhalsband med barnens namn från Relaterade

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Samantha
Samantha
10 years ago

Snyggt!

Jag missade ditt samtal med en halv sekund igår 🙁 Jag kommer åka in till stan en sväng idag efter lunch så ring igen om du vill att jag tar med mig mattan då!
Annars hörs vi bara om en ny tid, ingen stress, den har legat i förrådet i två år så den blir nog inte ledsen av att ligga där ett litet tag till

Jenny
Jenny
10 years ago

Hejsan! har en fråga angående hårförlängning. Jag går också varje morgon och vill helst shamponera håret varje dag, iaf skölja ur det. Hur gör du efter promenaden? Antar att löshåret slits mycket av att shamponeras ofta. Är sugen på att testa hårförlängning men osäker då jag gillar att träna mycket.

Kram / Jenny

Niiinis
Reply to  Jenny
10 years ago

Säger bara torrschampo! Jag kan absolut inte tvätta håret varje dag, det skulle vara katastrof för mina extensions. Jag sprayar med torrschampo i rötterna bara, tvättar tre dagar i veckan (ibland två när jag behärskar mig). 😉

sofia208
10 years ago

MYCKET snyggt!! 🙂

Nästa inlägg

Morgonpromme och en läsarfråga

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x