Godmorgon, somna för tidigt och champagnemingel

Godmorgon! Inatt har jag sovit som en gris. Alltså på riktigt! Jag somnade direkt efter att jag hade ätit kvällsmat, sittande/lutande i soffan. Då var klockan halv 7! HALV SJU! Det är lite sorgligt att den här tiden på året är här. När jag inte orkar ha nåt liv på kvällarna. Jag vaknade kl 1 och satte mig för att mejla lite jobbgrejer. Mitt i natten, kände mig ju pigg. Hade sovit över 6 timmar då. Galet va? Jag somnade om dock och vaknade halv 7! Av klockan! Så jag har väl sovit typ 11 timmar inatt. Aja, om 8 månader vänder det. 😉

20130925-095549.jpg

Morgonens smörgåsar. Finncrisp med keso och banan. SKITGOTT! Helst ska det vara lite kanel på också. Funkar utmärkt som mellis också. Jag har ätit för lite en tid nu. Allt mitt sportande gör att min kropp kräver mer energi vilket jag inte riktigt fattat så nu måste jag äta mer. Härligt va? 🙂

20130925-095714.jpg

Såhär ser det ut när jag jobbar med det som är min små tavlor i olika färger och utföranden. Jag är också utbildad makeup artist och tar även sådana uppdrag. Sedan är min blogg ett jobb också, eventen jag ordnar och saker jag blir anlitad till är också mitt jobb. Så det är brett kan man säga. Kul också, dock så har jag haft svårt att tänka på det som ett jobb då jag är lite gammeldags av mig. För mig har alltid ett jobb varit nåt man går till från 7-16 med en timmas lunch typ. Nu är mitt jobb något helt annat och det har tagit tid att acceptera det som ett jobb, konstigt va?

Aja, så är det! Ikväll ska jag och min vän Maria åka på ett lyxigt glass/champagne mingel i Sthlm som Häagen Dazs anordnar. Ska bli mysigt att få lite kompistid och samtidigt göra nåt roligt ihop. Vi har svårt att få ihop det så ofta…antar att vi inte är ensamma om det?! 🙂

Idag drar jag igång en tävling! Håll utkik under dagen. Sen ska du få ett ursmaskigt recept också. Hörs snart igen!

0
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Jobb, vägning och hot om gästbloggning

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x