Mysig eftermiddag med bästis

Nejmen heeeeej! Jag försvann…. Det har varit en ”fullt upp” dag och jag har haft dåligt samvete hela dagen för att jag inte hört av mig. Tävlingen skulle ju komma igång och det däringa receptet som var så gott. Men men, det har vart fullt upp. Ni vet hur det kan vara va?

20130925-212315.jpg

Jag har haft en helt underbar eftermiddag men en av mina absolut bästa vänner! Maria….hon och jag har haft mycket kul ihop. 🙂 vi har ju varit på ett härligt mingel. Berättar mer imorn, nu är det fotpill in the sofa! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
susanne m
susanne m
10 years ago

Du som vill/kan hjälpa till kolla in den här länken: http://www.rixfm.se/skankglasogon
Perfekt om man har några glasögon som man inte använder!
Kram

Nästa inlägg

Godmorgon, somna för tidigt och champagnemingel

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x