Vinn 500 kr i presentkort på JYSK

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

Godmorgon! Men äsch, hur går det för mig då kan man undra? Inte så bra…. Jag har ryggskott IGEN! 🙁 Kom knappt upp ur sängen i morse. Sitter på ena sidan av ryggen och jag börjar känna att jag sitter fel i hela bakpartiet, så jag tror jag måste besöka en kiropraktor som rättar till mig. Men det får bli sen, har andra saker jag måste ta tag i idag.

Skulle ju dela med mig av massa bilder från igår, nämen sladden till kameran är hemma och inte kan jag internetdela heller till själva kameran (är ju en smartphone kamera) då hela 3:s nät ligger nere. Vart är mitt flyt? Inte här just nu i alla fall……

Därför känner jag att vi drar igång en tävling nu istället. Kan inte sitta här och deppa ihop alldeles ju. Jag har nämligen äran att i samarbete med JYSK dela med mig av en härlig tävling till dig! Du kan vinna ett presentkort på 500 kr på JYSK. Jag själv skulle välja dessa härliga produkter. (OBS: Den som vinner väljer självklart själv).

Kolla bara in dessa ursnygga KUDDAR. Jag skulle blanda dom med helsvarta, helvita och lite grafiska kuddar i soffan. Åh vad snyggt!

Jag skulle också välja denna snygga TIDNINGSHÅLLARE som egentligen är en snygg kopia på en svindyr variant!

Dessa LJUSHÅLLARE skulle jag hänga i fönstret, några stycken som hänger i olika höjd. Stor mysfaktor!

För att tävla gör du såhär:

Svaras på följande fråga: Hur länge har JYSK funnits på den svenska marknaden?

1) 1989, x) 1991 2) 2000. Skriv svaret bland kommentarerna samt motivera varför just du ska vinna detta presentkort. PSST: Kan skvallra om att du hittar svaret på JYSK Startsida. Tävlingen pågår till onsdag den 2/10.

LYCKA TILL!!

0
Subscribe
Notify of
guest

107 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
Linda
10 years ago

Kul med tävlingar 🙂

Rätt svar är: 1991

Jag vill vinna eftersom vi ska göra om vårt vardagsrum, nya möbler och lite nya inredningsdetaljer. Hade ju passat super med ett presentkort.

Kram och ha en fin dag 🙂

Eva Hargefeldt
Eva Hargefeldt
10 years ago

1991! Börjar bli dags att fylla huset med levande ljus och härliga filtar. Med ett presentkort från JYSK så är ju detta lätt fixat!

Bettan
Bettan
10 years ago

Hej! Jysk har funnits i Sverige sedan 1991. Är gärna med och tävlar, finns massor på Jysk som jag skulle vilja ha och behöver. 🙂 Nu håller vi på att göra om i gästrummet så nya madrasser, sängkläder och andra textilier skulle sitta fint.

Anneth Strinnholm
Anneth Strinnholm
10 years ago

Rätt svar är x) 1991. 🙂

Jag skulle vilja vinna eftersom jag såg en sådan galet snygg förvaringsbox (http://jysk.se/forvaring/korgar-mm/flatad-korg-etc/forvaringsbox-trutz-b14xl40xh30cm-osort) på Jysk häromdagen. Den var ursnygg men jag kan liksom inte säga att jag BEHÖVER den…jag försöker ju vara lite ekonomisk osv. osv. nu innan jul och så. Men om jag vinner ett presentkort så kan jag faktiskt unna mig den ändå – och köpa ytterligare en att ge bort i julklapp. 😉

Emilia Viksell
10 years ago

Jysk har funnits på marknaden sedan 1991. Varför jag skulle vilja vinna är för jag verkligen vill köpa mig en helkroppsspegel som jag sett på Jysk. men eftersom jag är student så har man inte lika mycket att roa sig för. Det skulle vara så roligt att kunna få göra lite fint i lägenheten med Jysks fina produkter.

Githa
Githa
10 years ago

Svar: 1991
Vi har precis flyttat från 50 till 106m2, vilket är fantastiskt, men det ekar fortfarande rätt tomt i huset. Med ett presentkort från Jysk skulle vi kunna köpa lite fina saker o möbler till huset o göra det mer hemtrevligt 🙂

Julia Densborn
10 years ago

Rätt svar är 1991 🙂
Kul med en tävling nu till hösten! Jag skulle jättegärna vilja vinna därför att mitt stora projekt just nu är en walkincloset som vi har börjat lite smått med. Men vad skulle passa bättre än att vinna ett presentkort på jysk då? Då kan jag ju inreda med alla snygga prylar som finns på jysk. Kram julia! 🙂

alfonzo
alfonzo
10 years ago

Svaret är 1991. Hoppas jag vinner, fyller 40 år den 6 oktober. Hade varit en underbar present!! KRAM

Linn
10 years ago

Svaret är 1991.
Om jag har turen att vinna så blir det kuddar och plädar till vardagsrummet.

Sussi Ö
Sussi Ö
10 years ago

Rätt svar är 1991. Lika gammal som min äldsta dotter som nu själv ska bli mamma! 🙂 Jag bli mormor 😀 Själv fyller jag 40 år om 2 veckor. Hjälp, hur gick det till… Vinsten skulle vara underbar då vi i somras flyttade till nytt hus och då behövs en del nya inköp göra. Kuddarna på bilden var jättefina. Måste spanas in 🙂 Ha en underbar dag / Sussi Ö

Camilla
Camilla
10 years ago

Svaret är :1991 🙂
Skulle jag ha turen att vinna så skulle jag ge presentkortet till min dotter.
Hon behöver lite uppmuntran efter en jobbig skolstart å skulle samtidigt passa perfekt då hon fixar om i sitt rum =)
Nu håller jag tummar å tår.
Kramen

Anna
Anna
10 years ago

Svaret är 1991.

Jag skulle vilja vinna och då ge bort presentkortet till min mamma som är en mindre förmögen pensionär och är värd lite guldkant på tillvaron. Håller tummen!

Mimmi
Mimmi
10 years ago

Svar: 1991
Anledningen till att jag vill vinna presentkortet är inte så rolig eller munter. För en tid sedan bestämde sig mitt barns pappa för att han inte ville ha en familj längre. Han lämnade mig och vårt barn och flyttade till en ny kvinna som han träffat bakom min rygg. Jag håller nu på att göra om i vardagsrummet eftersom han tog med sig det mesta därifrån och jag dessutom inte klarar av att ha ngt kvar som påminner om honom. Ett extra tillskott på 500kr skulle vara värt mycket eftersom jag är föräldraledig och ensam..dvs ekonomin är inte den bästa just nu..

Gill
Gill
10 years ago

Sen 1991!!
Lite nya saker från Jysk hade varit perfekt för att göra vardagsrummet mysigare inför höstens filmkvällar. O det är precis vad jag o sambon behöver efter en period med många utmaningar.

B-M
B-M
10 years ago

x) 1991 är mitt svar
Jag skulle vilja vinna presentkortet för att jag såg en sjukt snygg skänk på Jysk igår (Miro heter den)! Just nu passar inte den in i min budget, men om jag vann presentkortet skulle ju det vara en bra början 🙂 *håller tummarna*

Lisa thormeyer
Lisa thormeyer
10 years ago

Jysk har funnits i sverige sen 1991. Jag skulle bli jätteglad om jag vann för jag beställde ett jättefint bord från en sida och trodde det skulle vara 6 stolar till. Men igår när det levererades så ingick tydligen inte stolarna. . Jag hade fattat fel så nu måste vi köpa 6 stolar och vi har hittat fina på just jysk. Men eftersom vi precis flyttat till hus och jag är arbetslös så finns inte dom pengarna 🙁 så att vinna detta skulle vara perfekt. Kan gottgöra min sambo med 😉

malina_87
malina_87
10 years ago

Jysk har funnits sedan 1991.
Jag ska presentera mitt examensarbete imorgon och skulle tycka det vore roligt med ett presentkort från Jysk för att fira det 🙂

SaraH
SaraH
10 years ago

Jysk öppnade sin första butik i Sverige 1991. I min fina stad Malmö faktiskt.
Jag skulle bli väldigt glad för presentkortet då jag ganska nyligen flyttat från mitt studentboende till en ”riktig” lägenhet. Håller på och inreder och presentkortet skulle hjälpa mig köpa saker till lägenheten. Främsta tanken är då en spegel till hallen, men föll pladask för de där kuddarna du gillade oxå.

Frida Edvinsson
Frida Edvinsson
10 years ago

Rätt svar: 1991
Jag vill vinna det här inte för min egna skulle utan för min kära mamma. Jag såg att du tävlade ut 500kr presentkort på instagram och då tänkte jag på min mamma direkt! Hon är alltid så snäll och ställer alltid upp och nyligen när vi har skaffat en valp så har vi haft fullt upp, mest hon. Och hon klagar mycket att hon inte trivs i vardagsrummet så då tänkte jag att om jag vann så skulle hon bli så glad när jag ger detta till henne, hon är verkligen värd det! Då kan hon köpa något fint eller några finsaker att piffa upp vardagsrummet mer så att hon känner sig välkommen och trivs! 🙂

Marie
Marie
10 years ago

Rätt svar: 1991

Efter att ha varit sjukskriven länge o ensamstående. Så är min ekonomi körd i botten. Kommer inte ihåg när jag unnade mig något sist. Skulle bli jätteglad om jag vann 🙂

Ann-Sofie/Colour it
10 years ago

Åh vilken härlig tävling!
Svar på frågan: X År 1991
Motivering: Som fattig student så skulle det sitta väldigt fint med ett presentkort så vi kan fräscha upp här hemma. Det skulle vara extra roligt eftersom jag pluggar på distans och sitter hemma. Ett snyggt hem som jag kan utföra min studier på ett väldigt bra sätt vore kanon. 🙂

Ha det så bra. Kram!

Helen
Helen
10 years ago

Svaret är 1991. Håller på att renovera vardagsrummet och det skulle vara skoj med lite nya fina grejer från Jysk =)

LENA JANSSON
LENA JANSSON
10 years ago

Svaret är 1991
Om jag vinner blir det tidningshållare + kuddar samt en mysig pläd.

Johanna
10 years ago

SVAR: 1991

Min dotter ska bli med nytt rum och då behövs det massor med nytt 🙂 Att får hjälp från JYSK är ju guld värt!!!! Fina saker till bra priser, I LÖÖÖÖVE!!!

Mallan
10 years ago

Sedan 1991! Bra år det där, då föddes jag 🙂
Jag skulle vilja vinna för att pigga upp mig själv. Tvingades igår låta min älskade katt Charlie flytta tillbaka till katthemmet jag adopterade honom från, då han inte mådde bra som ensamkatt. Hade gärna låtit honom ha en kattkompis med har inte plats. Det svider i hjärtat men vet att han mår bäst ihop med sina kattkompisar. ♥ Sen är jag en fattig student som behöver uppdatera kuddar och filtar inför hösten 🙂
Kram!

Sofie
Sofie
10 years ago

Svaret är 1991

Om jag skulle vinna så skulle det bli en födelsedagspresent till mig själv. Födelsedag nästa helg

Petra
Petra
10 years ago

rätt svar 1991. Vi ska äntligen flytta till en ny lägenhet vid årsskiftet, så visst vore det roligt att få ett tillskott i föräldrapenningen så man kan handla lite nytt till lägenheten! 🙂

susanne m
susanne m
10 years ago

1991 kom Jysk till Sverige!
Vi håller på att göra om hemma så vi och våra två barn får egna rum.
Då blir det att måla om möblera m.m.
Skulle passa perfekt med ett presentkort!
Ha en bra dag!
Kram

Josefin Andersson
Josefin Andersson
10 years ago

Hej Nina!
Jysk startades 1991 i Sverige 🙂
Jag vill vinna eftersom jag är student och min pojkvän har nyligen blivit av med jobbet. Vore jätte kul att få göra om lite hemma i våran lägenhet.

Kram

Beatrice
Beatrice
10 years ago

Rätt svar på frågan är x) 1991 🙂

Jag skulle vilja vinna då det ekar tomt i plånboken och så har jag nyligen flyttat hemifrån och får dras med sånt jag haft i mitt gamla rum när jag bodde hemma. (vilket inte är så vackra saker & speciellt inte så som jag vill ha det). Jag skulle bli oerhört glad om jag vann för då skulle jag kunna piffa till med nya kuddar (älskar dom du la ut), och annat fint i min lägenhet. Små saker kan faktiskt göra stor skillnad! 🙂

Kramar!

AL
AL
10 years ago

Hej! 1989 var dom huvudsponsor för en förening i Sverige men första butiken öppnades i Malmö 1991. Skulle gärna vilja vinna för jag vinner ALDRIG en tävling, och nån gång skall ju vara den första, samtidigt som vi renoverar hemma så skulle det vara roligt med lite nya fina saker. Ha en bra dag. Kramis

Sanna
Sanna
10 years ago

1991! Höstmys att fylla huset med levande ljus och härliga filtaroch kuddar. Och höstlyx att välja och vraka utan att titta på prislappen!

Daniela
Daniela
10 years ago

1991 är svaret och jag skulle vilja vinna för att köpa lite inrednings piff till vårt hus! De är lätt hänt att alla pengar går åt till renovering!

Tina
Tina
10 years ago

Svaret är år 1991.
Om jag skulle vinna så skulle jag köpa nya sköna (hela) sängtäcken till min son och mig, jag råkade tumla våra för varmt så dom smälte(?)! Så nya till vintern skulle ju vara skönt.

Maria i Bålsta
Maria i Bålsta
10 years ago

Roligt med tävling! Det piggar upp i kylan 🙂

Rätt svar är: 1991

Jag skulle verkligen behöva ”piffa” upp & göra mitt hem till mitt..Då min man och jag ska separera nu i oktober..och det känns väldigt tungt. Jag behöver ta mig tid att få handla vad jag vill, det jag önskar, bara jag! Så det vore en jättefin höstgåva till mig själv! Att få inreda hemmet efter mig.
Stor kram fina du!

Maritha Tillberg
Maritha Tillberg
10 years ago

x) 1991

Nya sängkläder till vår fina säng,
skulle göra sig bra för denna vinstpeng!

Sara
Sara
10 years ago

Svaret är x, 1991.

Vi är så ruskigt dåliga på heminredning i vårt hem, har knappt en tavla på väggen. Därför skulle jag verkligen bli superglad om jag vann så skulle jag köpa lite grejor för att få det mysigare här hemma.
Att man dessutom är mammaledig med första barnet och ekonomin inte är som den brukar gör ju inte saken bättre 😉

Hoppas hoppas *håller alla tummar och tår*.

(Ses på minglet den 10e ska bli SKOJ!)

Kram 🙂

Lotta
10 years ago

Rolig tävling!

Jysk har funnits sen 1991. Öppnade så klart i Skåneland först 🙂

Josefine
Josefine
10 years ago

Hej! Rätt svar är x, 1991.
Jag tycker att jag är värd detta presentkort för att jag pluggar nu och det betyder att kassan inte är världsstor direkt. Jag pluggar dessutom på distans med en 1åring hemma, vilket inte är så lätt alla gånger, men jag kämpar på och än så länge har jag fått bra betyg! 😉
Måste även säga att din blogg är en av de bästa som jag läser, så härligt att läsa hos nån som inte förskönar livet, utan du skriver från hjärtat oavsett om du har en bra eller dålig dag och det gillar jag!

Christina Nilsson
Christina Nilsson
10 years ago

Rätt svar är 1991,har precis flyttat till ett eget hus med mina 2 barn, det enda flufftäcket som min son kallar det slåss vi om, den som inte vinner får ta mitt gamla täcke sen jag själv var 10 år :-), tänk att kunna ha sitt alldeles egna flufftäcke som jag vet det finns massor av på jysk, vilken lyx!!!

EmmsanPemmsan
10 years ago

Rätt svar är 1991.

Och skulle jag ha turen att vinna skulle mina två Sessor till döttrar få välja vad de ville köpa till sitt rum.

Skulle kunna tänka mig att det blir sängkläder med Justin Bieber på 😉

Kram fina du!

eva
eva
10 years ago

1991.. varför jag behöver vinna: ensamstående mamma…… pengarna räcker aldrig till och speciellt inte till någon inredning… vore guld att få köpa lite fint till hemmet.

Malin
Malin
10 years ago

Jysk har funnits i Sverige sen 1991!!
Lite ”lulllull” behövs alltid så även här hemma 🙂

Åsa A.
Åsa A.
10 years ago

Svar 1991
Jag har gått och spanat in deras snygga vita runda soffbor, vill ha 🙂

Jess
Jess
10 years ago

Åkte och köpte kuddarna direkt. Så snygga! Dom är nedsatta i pris och kostar endast 75:- st.

Monkan
Monkan
10 years ago

Svar: 1991

Jag saknar min tidningsläsare som gick sönder, så denna tidningsläsare hade vart toppen i mitt kök.
Ett presentkort hade ju varit nice!

Ha det gott.

Tezz
10 years ago

Svaret är 1991!
Och jag skulle så gärna vilja vinna pga att min sambo har blivit av med sitt jobb o jag jobbar som timvikarie inom barnomsorgen o det finns inga pengar att röra sig med typ! För 500kr skulle vi kunna köpa ganska mycket till barnen o något till oss själva! Hoppas verkligen på en vinst!

Ha en toppendag!

Sofia Fagerlund
10 years ago

1991 är svaret på frågan 🙂

Jag vill vinna för att jag skulle köpa exakt dom där tre sakerna du visat. Har precis samma smak och dom där grejerna skulle verkligen piffa upp vårat vardagsrum som försvinner bort bland alla miljontals leksaker mina killar 5 & 2 år har 🙂

Jag håller tummarna!!

Pauline Paulsson
Pauline Paulsson
10 years ago

Rätt svar är 1991! 🙂 Jag skulle vilja vinna presentkortet då jag precis har flyttat till en alldeles egen lägenhet. Allt är på plats men nu är det allt piff som ska dit. Kuddar, gardiner, dukar, ljushållare m.m. som gör hemmet sådär hemtrevligt som man vill ha det på hösten. Presentkortet hade gjort att jag kom en liten bit på vägen i mitt projekt att få det där ljuvliga hemmet jag drömt om! 🙂

Veronica Lind
Veronica Lind
10 years ago

Svaret är 1991. Jag tycker att jag är värd att vinna för att jag snart fyller 40. Och det skulle vara en utmärkt present till mej själv

Nästa inlägg

Mysig eftermiddag med bästis

107
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x