Hemmafix

20130928-081218.jpg

Håller på och fixar hemma. Ryggen är bättre så snart kan jag gå ut på mina älskade promenader igen. Så länge får man lägga energin på och fixa till lite här hemma. Ikväll kommet några vänner över på lite vin & plock. Vi är barnlediga hela högen så vi får se var kvällen tar oss.

Dock så ska vi först på bio i Västerås. Milo ska äntligen få se FLYGPLAN! Gissa om vi har en överlycklig 4 åring här hemma? Han kissar nästan på sig av lycka. Kompis Noel och Maria följer med oss också. Wieeee….

Hörs snart igen! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lena
Lena
10 years ago

Skönt att du börjar må bättre! Välkommen till Västerås 🙂

Nästa inlägg

Erik Rapp IDOL

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x