Får se hur natten blir?

Ok, det är inte helt oväntat att jag känner en viss oro för natten. Ska Milo balla ur fullständigt inatt igen eller ska vi få sova?

Det har inte börjat så himla bra kan jag säga….

20131001-191300.jpg

….den här lilla legobilen har gjort att han ballade ur innan det ens hann bli natt. ”Pappa förstöööörde deeeeeeen…. BUÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH” stod han och grät med krokodiltårar rinnande ned för kinderna. Sen har vi försökt att åtgärda ”felet” utan framgång. För varje gång vi byggt ihop den så har han tittat på den med stora ögon och sedan brutit ut i fullkomlig storgråt, värre för varje gång vi gjort fel. Han är såklart trött efter sin natt, men det är vi också…så nu vill vi mest kasta den förbannade legobilen i väggen, trampa på den och låtsas som den aldrig funnits. POFF-BORTA! Nu är Tony och nattar honom, dock så börjar jag tro att han som nattar somnat själv. Det tar lite tid kan man säga och snart kommer någon snarka så det ekar på övervåningen. Skitsamma, själv ska jag bädda ner mig i soffan nu, men hur ska det bli med mitt fotpill då undrar man ju? 😉

20131001-191958.jpg

Till nåt helt annat, igår blev jag så sugen på såna här glasnudlar när jag var och handlade. Dom ser ju skapligt scary ut när man kokar dom.
Som genomskinliga maskar som Milo sa, efter det kändes det inte jättegott längre. 😉 Köpte den här kryddan, kokosmjölk och hade sedan i massa broccoli och blomkål. Blev riktigt gott. Ett tips om du vill göra lite Thai-inspirerad mat. Vi åt rester till lunch idag och det var om möjligt ännu godare.

Hepp, nu hör jag att Tony är på väg ner. Kors i taket att han inte somnade! 🙂 Nu blir det fotpill hörrni. Bästa stunden på kvällen och han måste va så less på mina fötter ibland…men det har blivit ett beroende, alltså på riktigt. Kan inte vara utan det typ. Tur att han gillar och pilla då, annars hade det ju varit ohållbart. Han hade stoppat mina fötter i halsen på mig.

20131001-193546.jpg

Såhär ser det ut hemma hos oss ganska så ofta om kvällarna. Katten väger 10 pannor så det är lite vikt att ha liggande på magen. 🙂 Nu ska jag njuta av fotpillet.

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Christina
10 years ago

Men vilken lyx du har.Tvivlar starkt på att min man ställt upp och pilla mina fötter….haha….

AlexsMamma
AlexsMamma
10 years ago

Hej Nina! Har följt din blogg länge och är verkligen dålig på att kommentera så nu är det dags! Jag vill bara säga att det verkligen är ett nöje att få läsa din blogg:). Jag har själv en son som är född dec-08 och har haft samma problem med ”nätterna” (har ännu), därför är det så skönt ibland att få läsa att man inte är ensam om detta. Trots att man älskar han mer än livet så ställer det till det en aningens när man själv har jobb och måste prestera! Brukar ibland tänka att det kommer en dag när han är stor och inte vill sova hos oss, men dagarna kan verkligen vara en pina med sådan minimal sömn.
Hade jag inte bott på en liten plätt i havet så hade jag kommit på ditt bloggevent. Hoppas ni får en superkväll. Och tack än en gång för allt du delar med dig av ! Allt Väl! / Sofie

sofia208
10 years ago

Tur att Tony inte slocknade hos Milo så du fick ditt obligatoriska fotpill 🙂

Nästa inlägg

Köket

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x