Har du anmält dig?

BLOGGEVENT!

Snart är det dags, om en vecka springer jag omkring som en flåsande ko och förbereder för fullt skulle jag tro. 🙂 Vill påminna er fina läsare om att det fortfarande finns lite platser kvar ifall ni vill komma. Det finns möjlighet till övernattning och en frukostdejt med mig om man vill ;). Vill du boka hotell så kostar det 769 kr för enkelrum och 969 kr för dubbelrum. Du bokar på 0171 – 47 80 80 och anger NIIINIS så får du rummet till detta förmånliga pris.

Det är alltså torsdag den 10/10 kl: 17 – 22. Man MÅSTE inte komma 17 utan det är helt ok att komma i en jämn ström under kvällen. Vet att många har svårt att ta sig ifrån till 17 kanske, men som sagt, man kommer när man kan helt enkelt. Vi har fina pojkar (mina söner) i dörren som tar emot er. Där anmäler du dig med ditt namn på dig och dina vänner. Det ska bli så roligt detta….. goodiebagsen börjar fyllas på. Prisbordet ska vi inte prata om. Vad sägs om:

Hotellweekend på valfritt FIRST HOTELL i Sverige, Träningskläder från RÖHNISCH, Elektriska tandborstar från COLGATE, Härliga duschkrämer och tvålar från PALMOLIVE, Kläd/Möss kitt från ANNIKA DUCKMARKs märke OCKY, Posters från NINDIGOS RUM, Ett 10 kort på ZUMBA hos duktiga Anna-Carin Wilén.

Detta var bara några priser! 🙂 Härligt va? Bordet kommer vara överfullt av massa härliga priser. Lottringarna kommer vara i omlopp och en lott kostar 25 kr (där 5 kr går oavkortat till ROSA BANDET).

Såååå…. kommer du eller? Du anmäler dig på niiinis@femme.se och betalar in 100 kr på BG 745-0810. Först till kvarn fortfarande! 🙂 ♥

VÄLKOMMEN!!!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika K
Annika K
10 years ago

Men ååååååh! Så kan jag inte vara med denna gången heller 🙁

Englamo2
Englamo2
10 years ago

Synd det är såå långt från Skåne…

Nästa inlägg

Lunchdejta mera

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x