Lunchdejta mera

20131003-132218.jpg

Idag fick vi äta lunch ihop jag och karln. Det är VARDAGSLYX att få ses ute på en liten minidejt och äta ihop. Just nu har jag dock lite mycket så min lur ringer och låter hela tiden….så förlåt Tony, jag var inte det bästa sällskapet idag. Dock så får vi mycket uträttat under denna timma dagtid. Prata klart våra meningar, planera, klura, fixa och bestämma saker. Underbart ju. Har du möjlighet så försök att få till en lunchdejt med din man lite då och då. Kanske kan man dra sig undan och ta en snabbis också, men det är ett helt annat inlägg. 😉

Ps: Både min mamma och min svärmor läser bloggen *HOST HOST*.

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kristin Nygren
10 years ago

Visst är det lyxigt att kunna göra det. Min man och jag jobbar båda inne i stan men lunchar i princips aldrig, en dag ringde han spontant och sa att han var utanför och ville bjuda på lunch. Jag blev alldeles rödflammig och pirrig. Som en första dejt. SUPERMYSIGT!

kram

jenniepennie
10 years ago

Hihi, det där med halva meningar känner man ju igen:). Efter att försökt säga samma sak 4 5 ggr ger ja upp. Tips till snabbisen, skicka iväg småbarnen med storbarnen å inhandla till fredagsmyset. .. så har man det avklarat för Den veckan :). Kram ♡

Nästa inlägg

Kärlek till Dig!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x