Säljarutbildning, kläder och cravings….

Åh herreminjee… tiden bara flyger fram idag. Jag har inte hunnit nånting känns det som.

Vidrig cykeltur
Dusch
Jobb
Lunch
Jobb
Hämta förskolan

(((BOOOM))) så var dagen till ända. Ibland är det så, allt bara går i 300. Nu sitter jag på toa för den som ville veta det. Multitasking my friends. ❤ Allt för er mina vänner, allt för er. 🙂

Efter lunchen idag hämtade jag paket som vägde 25 kilo tillsammans. Alla mina Me & I kläder hade kommit. Galgar, kläder och tags. Jag har lånat lite klädhästar av en kompis inför kvällens utbildning. Ikväll blir jag klar Me & I säljare, wioooo…. 🙂 Jag har nu öppnat alla dessa små plastpaket.

20131003-181625.jpg

Några va? Jag konstaterar också att jag vill ha nästan allt i kollektionen för kvinnor. Skönare plagg får man nog leta efter, har sett ut två kavajer i mjukt tyg som jag bara älskar, en schysst tischa med tryck, två par jeans, ett par svarta chinos och så vill jag ha yogasetet också. Å två t-shirtar, å en klänning. Så…. 😉

20131003-181834.jpg

Milo har suttit bredvid och pekat med hela handen vilka kläder han vill ha. Kan säga att det inte var mycket han INTE ville ha. Allt var coolt och häftigt. 🙂 Kvalitén verkar vara helt underbar, det är så mjukt och bara känna på en tröja som man vill hoppa i den direkt. Sen har jag ”våta” drömmar om ett par mysbyxor också. Säger bara vida, mudd därnere, stort brett mjukt resår runt magen. Ämen….jag börjar nästan gråta. Jag ÄLSKAR såna mjukisar.

Nu har jag lax i ugnen med massa färsk dill på. Kryddade med salt och vitpeppar och skjuts in i ugnen. Till det blir det ris och en sås gjord på fraiche, citron, dill, salt och peppar. Sjukt gott är det! Du får hela receptet sen…

0
Subscribe
Notify of
guest

5 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Svahnholmen
Svahnholmen
10 years ago

Jag köpte en T-shirt från me&I till min man för 5-6 år sedan. Den är fortfarande fin i färg, form och tryck! Helt otroligt!! Kram

Kristin Nygren
Kristin Nygren
10 years ago

Välkommen in i gänget!! Jag är också nybliven säljare fr.o.m. September. Älskar dessa underbara kläder och håller med dig fullständigt gällande allt!
Kram Kristin

sofia208
10 years ago

Måste ju bara gå på en sån där visning nångång, har bara hört positiva saker om deras kläder 🙂

Massa lycka till med din försäljning!
Kramar

Anna Karlsson
Anna Karlsson
10 years ago

Ååå va jag blir avundsjuk ! Jag vill oxå bli säljare för me&i, men det kommer liksom hela tiden något i vägen ( just nu är jag sjukskriven) berätta gärna hur du tycker det är sen.
Jag hade jättemånga av deras kläder till både mig o barnen när de var mindre. Så bra kvalitet o så fina färger o mönster. Lycka till o ha en bra fredag! Kram

Helena Wramby
Helena Wramby
10 years ago

Åh så kul att du ska bli säljare, du kommer älska det 🙂 Jag är inne på min tredje säsong o det är hur kul som helst. Kan tipsa dig om att köpa 2st hopfällbara kläddtällningar på Biltema, tror de kostar typ 149:- st, är jätte smidiga att ha med sig på träff 😉

Nästa inlägg

Har du anmält dig?

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x