NNM Söndag, besviken på Clas Ohlson och hemmafix

Ni vet Söndagar? Jag tog ju upp detta förra söndagen när jag berättade om vår ångestfyllda dag. Nu har vi bestämt att Söndagar ska vara sköna. Vi lever efter mottot NNM = Nytta, Nöje och Middag. Idag började jag med nytta….

20131006-113233.jpg

Igår var jag ju på IKEA. Köpte en hallbänk. Eller egentligen är det en TV bänk men funkar superbra som en hallbänk. Känner att nu när hösten är på ingång så är det bra att ha fler ställen att förvara mössor och vantar på. Dessutom har Milo sina skor på den nedre hyllan. 79 spänn!!!!!! 🙂

20131006-114200.jpg

Hittade denna blompall på Clas Ohlson. Fanns två kvar varav en inte hade några plastpluppar. Den andra, med plastpluppar, var lite skadad så jag frågade om det fanns fler? Jag blev ju inte direkt jättetrevligt mottagen måste jag säga. Jag fick nämligen inte loss pallen som satt fast i en rosa pall och sa det till killen i kassan. ”Du får gå och ta loss den själv och sen får du ta plastplupparna från den andra skadade pallen och sätta på den andra.” Eeeeh, ok? Alltså, gummiplupparna satt som helvitti, jag hade omöjligt fått loss dom för hand. Jag tog med mig alla pallar till kassan och sa återigen att jag inte fick loss pallen. Jag visade också skadorna på pallen, det var grova repor på benen. ”Finns det inga fler kanske jag kan få den lite billigare?” sa jag. Pallen är svinbillig, det är inte det. Men jag har arbetat i butiker i många år och man kan ALDRIG ta ordinarie pris för något som inte är schysst. Så är det. ”Nä, det tror jag faktiskt inte att du får” sa killen i kassan. ”Men det var ju verkligen märkligt för det tycker jag VERKLIGEN att man SKA få” svarade jag. ”Ja, jag får väl kolla” svarade killen. Han ringde ett samtal och sa sedan att jag skulle få den 10% billigare. 9,90 fick jag den billigare då pallen kostade 99 kr ordinarie pris. Tillåt mig skratta lite, jag köpte dock pallen ändå…. jag var glad att jag av principsak fick den billigare, men tycker kanske att Clas Ohlson hade kunnat hantera det hela lite bättre. Min åsikt! Jag har fyllt i reporna med lite färg nu så att de inte syns så mycket.

20131006-120904.jpg

Ni vet Tolix? Det är alltså ett designmärke som återskapat dessa vackra gamla pallar från det franska 1930 talet. Dom är så sjukt snygga men jag har fan inte råd och köpa en pall för över 1300 spänn. Därav denna pall från Clas Ohlson, kostade 99 spänn. Men stå på er om de skulle se kackiga ut! 🙂

20131006-121127.jpg

Nyckelskåp. Mitt första, har aldrig köpt eller ägt ett sånt här litet skåp. Nu börjar det dock vara lite mycket ”Vart fan är mina nycklar” här hemma så jag köpte det här på Ikea. 39 kr för familymedlemmar, 49 kr annars.

20131006-121257.jpg

Jag har problem med vår hall, hittar inga bra lösningar i den då den är rätt trång. Jag ska göra om där vi har hatthyllan men det får bli när jag får tid. Då vet jag att vi skulle lösa alla förvaringsproblem. Så länge får man improvisera. Det blev denna klädhängare till Milo i hallen från märket Kids Concept. Fick den för 100 kr på UnderBARA BARNmässan, som hittat. Den kostar nämligen 400 i vanliga fall.

Yes, hemmafix för hela slanten. Ska fortsätta lite till här….sen blir det nöje. Då ska vi åka till mamma & pappa och söndagshänga och efter det ska bli göra trerätters middag. ❤ Jag börjar sakta att älska söndagar…..

———————————————
UPPDATERAD:

Bänken är från LACK serien!

0
Subscribe
Notify of
guest

9 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Madde
Madde
10 years ago

Hur gör du nu? Räknar du propoints eller kör du på känn?? Trevlig söndag 🙂

Sofia
Sofia
10 years ago

Väldigt fin bänk! Vad heter den på Ikea? Har försökt letat men hittar ej… Snart tokig 🙂

Ameon
Ameon
Reply to  Sofia
10 years ago

Hej Sofia! Det ser ut som ett bord från serien Lack 🙂

Ameon
Ameon
10 years ago

Jag blev så inspirerad av dig förra söndagen. Jag har oxå lite ångest på söndagar mest för att det är vår enda lediga dag tillsammans som familj. Man vill hinna mycket på en dag. Idag stod trädgården på schemat för både nytta och nöje :-)! Hela dagen har jag varit ute i friska luften. Rensat planterat och städat lite överallt! Så skönt o få det gjort så är den stressen över ;-). Middag bestod av pizza- ingen orkade laga mat!! Så skönt ibland. Nu en kaffe (njöt av en i solen innan idag oxå) så börjar vi projekt plocka undan i köket 🙂 ha det skönt!

Mia
Mia
10 years ago

Hej undrar också vad bordet heter?

Carro
Carro
10 years ago

Hej
Så bordet blev billigare än pallen?! 🙂 Superfina bägge två.
Var det något fynd eller ordinarie pris?

Katarina
Katarina
10 years ago

Finns inte i ordinarie sortiment för Lack, måste vara utgående sortiment.

Tina
Tina
10 years ago

Vad roligt att du visar inredning som inte bara är fint utan också prisvärd. Det finns budgetalternativ till det mesta och du matchar det fint!
ha det så bra
kram
Tina

Pat
Pat
10 years ago

Hej,
Jag undrar verkligen hur du fick tag på denna tv-bänk. Finns den på Ikeas ordinarie sortiment? Vore snällt om du kunde skriva hur man får tag på den. Tack tack :))

Nästa inlägg

Vinnaren av 500 kr presentkort på JYSK

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x