Vinnaren av 500 kr presentkort på JYSK

20131006-091354.jpg

Då var det äntligen (lite sent) dags att presentera vinnaren av presentkortet på JYSK. Tack alla ni 106 personer som deltog i tävlingen, önskar jag kunde ge er alla ett varsitt presentkort men det får ju såklart inte. Turligt nog har jag en hel del fina tävlingar inplanerade så fler chanser kommer. JAG LOVAR!! 🙂 Det var svårt att välja ut nån, usch…. Som sagt man vill att alla ska vinna. Men nu valde jag en i alla fall.

20131006-091852.jpg

Ett stort grattis X 2 till ALFONZO. Grattis på din 40 årsdag och Grattis till att just du vann presentkortet på JYSK! Var vänlig mejla mig niiinis@femme.se Dina adressuppgifter så kommer presentkortet att skickas till dig!

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sofi
Sofi
10 years ago

Kan du inte visa nya köksbordet när det kommer. Och mer inredning du köper och fixar om.

alfonzo
alfonzo
Reply to  Sofi
10 years ago

Tack snälla! Vad kul att jag vann, trodde jag aldrig! Perfekt 40 års present. Många kramar från LINDA

alfonzo
alfonzo
Reply to  alfonzo
10 years ago

Hej Nina! Blev mitt meddelande skickat till dig med min adress? MVH/LINDA

Niiinis
Reply to  alfonzo
10 years ago

Åh Gud vad bra att du hör av dig! Nej, ingen adress!!! Skicka igen, JYSK väntar på att få skicka presentkortet till dig! ❤

Nästa inlägg

Piuuuuuh…. Den långa rundan.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x