Piuuuuuh…. Den långa rundan.

Godmorgon!

Jag har just bara lagt mig på soffan, har en rykande kopp varm the framför mig och magen är mätt. Jag har varit ute på en lååååång runda.

20131006-085653.jpg

Jag gick i morse drygt 6,6 km och det tog 1 timma och 7 minuter. Jag gick inte så fort utan tog det rätt lugnt. Jag har nog lite förskjutningar och låsningar som gör att jag har svårt att ösa på. Får ont och blir stel. Fan, måste till naprapat igen, tycker det är så JEFLA obehagligt så jag drar mig alltid för det. Igår körde jag ett TABATApass, eller jag körde 2 tabatapass på varandra. Du måste testa det, man är heeeelt slut efteråt och det tog mig 8 minuter. Idag har jag träningsvärken från h-et. Det gör ont överallt. Det finns flera olika appar som heter Tabata, min ser ut såhär:

20131006-090236.jpg

Man kör valfria övningar och allt körs i intervaller om vila i 8 sekunder och aktivitet i 20 sekunder. Jag tänkte visa er vilka övningar jag kör vid ett senare tillfälle, dom är jättebra och svinjobbiga.

Nu ska jag knåpa ihop det sena inlägget på JYSK presentkorts vinnaren!

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Chocochock
10 years ago

Bilder från chokladfestivalen på bloggen.
Men jag doppar inte snusk! 🙂
http://chocochock.se

Nästa inlägg

Lördagsgöror

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x