Shellack naglar

Godmorgon! Jag viskar…. Jag är vaken sen 5, det går inte att sova när det enda som cirkulerar i huvudet är BLOGGEVENT. Dock så har jag fått ihop lite sömn ändå så jag ska inte klaga.

20131010-055821.jpg

Hörrni igår gjorde jag shellack på mina naglar. Det är första gången jag provat och jag är jättenöjd med resultatet. Detta ska nu sitta i 2 veckor garanterat, en del har det dubbelt så länge. Sedan går man helt enkelt tillbaka och gör om det. Det tog lite mer än en halvtimma att göra, sedan kommer det att ta ca 45 min att ta bort och göra nytt. Igår valde jag en grå nyans som jag tyckte jättemycket om.

20131010-060340.jpg

Nu är tanken att jag ska få lite längd på mina naglar, inte jättelånga men lite kant liksom. Sedan underhåller man med detta varefter. Får se vilken färg man tar nästa gång? Vill du också testa så ska du ringa till EvaLotta på Min Lilla Salong, 0171-386 80 eller 070-209 46 83, man kan också mejla på evalotta.pe@telia.com. 395 kr tar hon, ni som ska gå på mitt event kommer få
ett finfint erbjudande på detta, det kommer också finnas möjlighet att göra
shellack naglar under kvällen till kanonpris.

Nu ska jag göra frukost. Hinner inte med någon runda idag utan behöver fokusera fullt ut på eventet nu. Vi hörs snart igen, även om Du inte kommer på eventet så ska du ju få hänga med här på bloggen. Hela dagen faktiskt! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Popprinsessan
10 years ago

Snygg färg! Shellac eller gellack passar mig perfekt som inte orkar/hinner fixa naglarna varannan dag – vilket annars behövs eftersom vanligt nagellack bara flagnar.

Hoppas att det blir en toppentrevlig kväll och att du hinner njuta lite också och inte bara stressar!
Kram

Fru P
10 years ago

Perfekta naglar! På fantastiskt vackra händer!

Nästa inlägg

Det dåliga samvetet

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x