Zoooombiiiiieee

Det är mitt i natten och jag har just satt mig för första gången på många långa timmar. Eventet blev allt jag önskade och lite till. Massor med folk, kärlek, glädje och härlig torsdag. Prisbordet var gigantiskt och utställarna hade bullat upp…. Just nu är jag slut som artist! Jag skulle kunna sammanfatta dagen såhär ungefär…..

20131010-234621.jpg

Gråtfärdig, trött, huvudvärk vid lunchtid.

20131010-234909.jpg

Illrosa goodiebags överallt, illrosa goodiebags så långt ögat når. Jag kräks lite i munnen när jag tänker på dessa illrosa goodiebags. Jag har packat dom i 2 hela dagar….å jag kan ärligt säga att jag njöt av att få dela ut dom till alla som gick hem.

20131010-235039.jpg

Illrosa i fejset, stirrig blick och bad hairday. Typ så kan man sammanfatta kvällen. Dock så är jag TVÄRNÖJD, glad, tacksam och lycklig. Bättre kunde det knappast bli.

Just nu kan jag och orkar jag inte delge er något mer angående kvällen. Jag börjar nämligen snart att tala i tungor…jag är overkligt trött. Imorgon ska du däremot få veta allt. 🙂 Sov gott! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Marie
Marie
10 years ago

Du hade fixat en helt kanonbra kväll!!! Tack för att du fixar och grejar så att så många kan ha en trevlig kväll <3
Med hopp om fler av dessa underbara tillställningar och att du får sova lite nu.
Kram på dig

Nästa inlägg

Dagen SMINKTIPS – Eyeliner

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x