BLOGGEVENT Del 2

Japp, då fortsätter jag att visa lite bilder ifrån kvällen. Det blev ju fullsmockat inne på Klara Hall, så roligt och så trångt. Men det är precis som det ska vara på såna här tillställningar. Tyvärr så fick jag inga bilder alls på modevisningen då vi alla var så upptagna med annat då. Man skulle haft en fotograf under kvällen…..något att tänka på till nästa gång helt klart.
Ni ser ju själva hur mycket folk det ser ut att vara va? 🙂

 

image

Här satt alla och lyssnade på Art Clinic när det presenterade sig på scenen. Det är ett företag i Uppsala som arbetar med plastikkirurgi, injektionsbehandlingar och laserbehandlingar.

image

Madelaine arbetar på denna klinik. Hon är en god vän till mig och utbildad sjuksköterska. Hon kan allt om detta. Hon brukar säga att det är viktigt att man går till kunniga kliniker när man väljer att göra någon av dessa behandlingar. Därför tyckte jag att det var dags att lyfta fram det. Alla vill inte spruta in restylane eller botox men det finns många som vill. Tyvärr så har marknaden blivit så fel då vem som helst kan köpa en botoxspruta och spruta in det i någon. Fler och fler ”fejk” kliniker startar där folk blir felbehandlade och kanske förstörda för livet. Därför brukar Madde säga till mig att det är viktigt att sånt här kommer ut, att folk vet att de går till riktiga kliniker och blir behandlade av människor som verkligen kan. En kosultation är också ett måste innan man ens börjar tänka på saken. Madde pratade också om rekonstruktioner som dom gör på sin klinik. T ex vid bröstcancer. Det är oktober månad och ROSA BANDET syns överallt. Därför kändes det extra viktigt att lyfta fram detta också. Kika in på länken här en bit upp om du vill läsa mer.

image

Här var det jag som var uppe och surrade på scenen. Idag är jag riktigt hes faktiskt för rösten fick jobba hårt igår. 😉

image

Full fart bland utställarna. Victoria med sina smycken.

image

Här sa jag till alla att jag skulle ta en bild till bloggen! Ser ni hyllan däruppe också? Massor med folk överallt. Många skrek HOOOOOOOOO också medan jag tog bilden, ser dom ut som ugglor? 🙂

image

Snygga tjejer i baren!

image

image

Milo satt på scenen. Han blev supertrött senare så då körde vi honom till farfar och hans farbror där han slocknade på soffan så det bara small om det. Han var tapper och med väldigt länge!

image

Jag och Tony när vi stod ute vid dörren och sa hejdå till alla gäster. Vi överlämnade alla goodiebags här. Här värkte fötterna, huden var flottig och svetten hade torkat in både en, två och tre gånger under kvällens lopp. 😉

image

TACK ALLA SOM KOM! ♥

Detta var så roligt så det var inte klokt. Jag är så glad att ni var så många som kom och jag kommer givetvis göra om det. Nästa gång det är dags för event igen då är det med VARDAGSLYX. Vi har en facebooksida som du hittar HÄR. Där kommer all info ut angående vårt julevent som går av stapeln den 28/11.

Jag vill tacka massa människor också!

Jag vill tacka mina barn, Theodor & Elliot som gjorde ett jättejobb under kvällens gång! Tack, jag älskar er så himla mycket mina fina ungar.♥ Ett speciellt tack till Elliot som hjälpte mig packa några goodiebags! ♥ Tack till lilla Milo också som var så snäll hela kvällen! ♥ Tack till Tony, utan dig hade det inte gått! LOVE YOU! ♥ Tack till min svägerska Eva, du är en fin och äkta människa ända in i själen. ♥ Tack till min andra svägerska Madde, du kom och stod upp fast din rygg gjorde så ont. TACK för den uppoffringen fina fina du. ♥ Tack till min fina svärmor för att du alltid ställer upp! ♥ Tack till farfar som var barnvakt och för att du också alltid ställer upp! ♥ Tack Magnus för all din hjälp under kvällen! ♥ Tack John för att Milo fick komma till er! ♥ Tack Anna för att du hjälpte mig med modevisningen! ♥ Tack till alla modeller som ställde upp på modevisningen! ♥ Tack till mamma som ringt och peppat mig fast hon inte kunde vara med själv! ♥ Tack till pappa som underhållit mig när jag packat goodiebags! ♥

Slutligen! Tack alla som gav så mycket kärlek under kvällen!

1
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Englamo2
Englamo2
10 years ago

Hade verkligen varit roligt om man kunde varit mer er.. Nästa den 28 nov!! Hmm tänk om jag visste innan, då hade jag inte haft kalas för mig själv här hemma den 29 nov utan rest bort.
Men lokal är bokad o gäster inbjudna på 50 års kalas…annars hade jag firat på annan ort.

Stor kram till dig , hoppas det kommer mer nästa år och att jag då kan resa från Skåne till dig. ha skön helg

Anne
Anne
10 years ago

Tusen TACK Nina, du är en sån solstråle ! Ha en bra och skön helg nu med familjen efter en stressig vecka. Och tack för igår en gång till !
Kramar!

Johanna
10 years ago

Tack själv för en jättetrevlig kväll.
Jag hoppas att jag kan komma nästa gång det är dags.

Jättefin bild på dig och tony på slutet. Måste vart en duktig fotograf 😉

// Johanna

Nästa inlägg

BLOGGEVENT Del 1

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x