Hejdå Noors Slott och TACK!

Hallå där!

Då var vi hemma igen efter en underbar helg. Finns inget mer att begära. Vädret har varit perfekt, servicen fantastisk och en bra period på året att göra nåt sånt här på. Det enda jag skullr kunna klaga på var att jag har röda veckan. Lite taskigt och behöva springa och byta ob och sånt skit. Men jag ska verkligen inte klaga! Det hade kunnat vara en miljard ggr värre och den förbannade mensen dyker väl aldrig upp särskilt lägligt?

image

Nyvaken brillorm i en skön morgonrock. Lyxigt om ni frågar mig? Finns inget skönare och hoppa i en morgonrock det första man gör och pysa runt i.

image

image

image

image

Sedan väntade frukosten. Milo undrade om vi skulle flytta till slottet i morse? Eeeh näää…. Vi måste nog åka hem förklarade jag. Ok sa han, men vi måste spela biljard innan vi åker hem.

image

image

Snabbt trippade vi upp så högt man kan komma i slottet och spelade biljard i deras pub. Milo var tvärnöjd! 😉

image

image

Här var vår flygel, vår Carolina…

image

….och vi bodde i 107:an. Även kallad Lilja.

image

Sedan vinkade vi av Noors Slott och kramade om finaste Tessan. Vilken service hon gett oss denna helg. Servat Milo med godis och iPad. Kollat så vi har allt vi behöver och sett till att vi mått toppen hela tiden. Åker du till Noors någon gång och träffar Tessan så krama henne från oss. Hon är ljuvlig och nämner sina gäster vid namn, bara en sån sak. ♥ Puss på dig Tessan!

image

image

Efter slottet for vi upp till spåret där massa vänner samlat för att grilla och låta ungarna springa omkring och lajja. Initiativet taget av min fina vän Helena. ♥ Värsta bästa myset en söndagseftermiddag! Nu ska vi äta lite pastagratäng här hemma och bara slappa i soffan. Ikväll är det partaj på TV, jag bara älskar det programmet. 😉

0
Subscribe
Notify of
guest

1 Kommentar
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Nina S
Nina S
10 years ago

Åhhh vad fint och mysigt!! Jag funderar på att åka dit med maken i dec. på julweekend.

Nästa inlägg

Middagen på Noors Slott

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x