Godmorgon och fler som ogillar måndagar

20131014-071302.jpg
Måndagmorgon….

….vidrigaste dagen på veckan är här igen. Well, jag startar den med det som får mig att ta den här JEFLA dagen på bästa sätt. Promenad…. då förra veckan var helt crazy så blev det i te mycket promenader. Känner det i kroppen direkt, därför så kommer jag fr o m idag köra igång stenhårt med min träning och viktväktarna igen. Jag har ännu inte kommit i mål och till jul skulle jag vilja vara i mål. Vi får se….

Jag vet en till som hatar måndagar.

20131014-071957.jpg

Johan Pråmell bjuder på hatinlägg mot måndagar varje vecka, haha….

Nu frukost och lite soffhäng innan vi kickstartar igång denna dagen. Påminner dig också om att vara med och tävla om denna ullfilt från Geggamoja! Sista dagen idag nämligen.

20131014-072241.jpg

Tävlingen hittar du HÄR!

0
Subscribe
Notify of
guest

2 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
vadharsarahbakat
10 years ago

Jag har egentligen bara något emot varannan måndag, eftersom varannan måndag betyder 6 dagars arbetsvecka. Men strongt att du går ut och promenenerar, själv sitter jag kvar på soffan och käkar äpple/kanelmuffins.

Vickis
Vickis
10 years ago

Jag hade min måndag i fredags, jag började alltså jobba då.
Det är nog min värsta måndag för medans ”alla andra” är lediga hela helgen måste jag gå upp kl 04.30 fredag, lördag, söndag och cykla till jobbet.

Vad är det som gör just måndagar till din hatdag?
Man kanske kan vända på det, ha måndagsmys med något du bara ”får” göra på måndagar? 🙂
Hitta någon ny serie på Netflix kanske som man bara får se ett avsnitt av på måndagar, extra fotpill på måndagar, måndagsbukett istället för fredagsbukett?

Hoppas du alla fall får en toppenmåndag Nina!

Kram

Nästa inlägg

Hejdå Noors Slott och TACK!

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x