Godmorgon instarape

20131015-054426.jpg

Skaplig instarape av Elliot igår kväll! 🙂 Han raggade lite följare på instagram igår och passade på att se till att jag nu följer Justin Bieber och hästgurun Tobbe Larsson. Blev lite förvånad när Justin Bieber’s bild dök upp i mitt flöde här på morgonen. Well… 🙂 Jag säger såhär, hämnden är ljuv min son. Så nu är han livrädd och har bytt kodlås på sin lur ett par ggr. Heheheeee…jag gnuggar händerna och ruvar på min hämnd. Ja man får väl skylla sig själv, somnar man innan 8 på kvällen så är det smällar man får ta. Lite kul hashtag han hade skrivit på bilden tycker jag! 🙂 Min hashtag får bli: #haringetlivpåhöstenochvintern.

20131015-055033.jpg

Ni vet väl att jag har en Facebook sida också? Den heter lite konstigt men det får vara så…. Det är den jag har och använder så vill ni får ni gärna gilla den. Ni hittar den HÄR!

Nu ska jag gå upp och köra ett tabatapass! Kör varannan dag promenad och varannan tabatapass. Piuuuuh…. Bra träning och snabbt överstökat. Vi hörs igen om en liten stund. 🙂 Hoppas du har en god morgon! ❤

Ps: Tack för alla inputs angående overaller!!

0
Subscribe
Notify of
guest

3 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Åsa A.
Åsa A.
10 years ago

Gör du ett pass Tabata eller kör du flera efter varandra?
//Åsa, Örebro

Niiinis
Reply to  Åsa A.
10 years ago

Kör två på varann med en tre minuters uppvärmning innan. 🙂 Skitjobbigt men man är klar på 10 minuter! 😉 Min melodi!

sofia208
10 years ago

Hahaha, där var han snabb den lilla rackaren 😉 Hoppas han fick några nya följare på kuppen 🙂

Förstår att han är nervös över hämnden nu, hoppas du får till något riktigt bra 🙂

Kram kram

Nästa inlägg

Overalltest 2013

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x