Godmorgon winterworld!

20131018-064746.jpg

Ok, vaknar upp till is på fönstret. Får ett sms från Thedde om att det är svinkallt ute och att vi ska klä på oss ordentligt. Söta unge! ❤ Vi har ingen termometer ute, måste skaffa…. Då är det bra att ha barn som praktiserar och är först med att gå ut från dörren. 😉 Vår alldeles egna termometer. 🙂

Jag har sovit som en påse skridskor! Typ 4 timmar. Min nacke är vidrig och ond för att jag misshandlat den med att tillverka posters 12 timmar per dag. Jag måste boka tid hos kiropraktorn. Måste måste! Vill inte, det är dyrt och obehagligt men jag tror inte jag kommer undan så länge till. 🙁 Nu ger nacken mig huvudvärk och sömnlöshet, då måste man va? Aja…då he vi avverkat det tråkiga.

Det roliga är att det är fredag! Wioooo….. Jag skulle ha gått på en riktigt rolig tillställning ikväll, efterfesten av premiären av Ladies Night. Men alla mina väninnor var upptagna ikväll. Så tråkigt! Jag var sent ute och fråga så jag får väl skylla mig själv. Det har vart så mycket annat så det föll liksom mellan stolarna. Well, Tony ska spela på Klara Hall så det hade behövts barnvakt en stund och sånt där meckigt skit så det kanske var lika bra och stanna hemma ikväll? Istället ska jag och Milo, kanske Elliot också ha riktig fredagsmys. Äta gott, kolla Idol och så ska vi duka upp snacks i sängen och kolla TV därifrån. Hur mysigt?

Idag händer det lite grejer på bloggen! Jag ska kicka igång en tävling och så ska bjuda dig på en fredagsmeny. Hörs sen igen! ❤ Ha en bra fredag, hur ser din fredag ut?

0
Subscribe
Notify of
guest

8 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tezz
10 years ago

Låter som en mysig fredag!! Jag i barnen ska gå på rörelselek idag, äta lunch hos min
Mamma o sen ikväll avslutar vi dagen med äppelpaj!

Katarina
10 years ago

Godmorgon!
Ville bara berätta att du inspirerade mig till att åter ta tag i mina sista kilon. Nu har jag gått ner 16 kg och har några kvar. Vill bara tacka för att du har delat med dig av din viktkamp. Det gjorde att jag orkade ta tag i min egen igen 🙂

Trevlig helg
Kram Katarina

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Hej Niinis,

Du känns vekligen som en cyberkompis, har inga större barn men 2 mindre, är 40 år och känner igen mig i mycket du skriver.

Ikväll äter vi pizza slice, morötter m dipp, oliver & lite godis (tom)jag o barnen medan mannen jobbar kväll.

ellabellabus09
ellabellabus09
10 years ago

Ikväll blir det fredagsmys i soffan. Det var ngr program som barnen ville se sen är det i säng för dem och jag fortsätter att titta på Idol. 🙂
Trevlig helg!/Kram Louise

Anna
Anna
10 years ago

Ledig dag för min del har äntligen skrivit klart examensarbetet 🙂 nu är det bara att hålla tummarna för att den blir godkänd. Idag tänkte jag gå ut och röra mig och överraska barnen med nybakta bullar när de kommer hem från skolan. Trevlig helg Nina!

Popprinsessan
10 years ago

Här blir det också en soft kväll med fredagsmys i soffan framför tv:n. Kanske blir det bak av ”din” banankaka 😉
Hoppas att du tar tag i din nacke. Gör det idag!
Trevlig helg 🙂

Agnieszka-2barnsmorsan
10 years ago

Önskar er en mysig fredag! Själv drar jag snart iväg för att avverka ett 12-22 pass på jobbet, mindre skoj en fredag…… men men!

kramar

jennie
jennie
10 years ago

Prova akupunktur, det er fantastiskt o løser jættemycket spænningar!! trodde aldrig att bli stucken med en massa nålar skulle gøra så mkt men efter några behandlingar bliver man som en ny mænniska, vældigt avstressande før kroppen på alla sätt o vis:)

Nästa inlägg

Dagens godsak – BANANKAKA

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x