Samtal

20131018-141810.jpg

Minns ni skolkorridorerna? Minns du hur Din såg ut? Jag minns varje skolas korridor. Var det för att man var där typ alltid?

20131018-141914.jpg

20131018-141919.jpg

Jag sitter och väntar utanför Elliots klassrum. Det är utvecklingssamtal idag. Jag minns själv hur det var dessa samtalsdagar. När magen knöt sig och nervositeten höll i sig hela dagen. Hade man skött sig? Jag var alltid pratig, alltid….. Så länge som jag gick i skolan. Men jag gillar och prata, så är det. Det verkar dessutom gå i generna. 😉

Wish Us luck! 🙂

0
Subscribe
Notify of
guest

7 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Linda
10 years ago

Ha, ha! Känner igen det där med pratet. Från första klass så fick mamma höra från fröken att Linda, hon kan om hon vill men hon är ju så pratig. Och det håller i sig än idag när jag nu pluggar på universitetet. Måste bita mig i tungan för att inte sitta och viska under föreläsningarna. Men det slinker ur ett och annat ord ändå. 🙂

Trevlig helg!
Kram Linda

Annica
Annica
10 years ago

Lycka till! Känner också igen detta med pratet! =)

Har du någon särskild app, när du bloggar från mobilen? Själv vill jag kunna blogga från mobilen, men det blir bara krångligt. Kan t.ex. inte skriva någon text till bilderna eller lägga bilderna där jag själv vill ha dem. Det kan jag bara på datorn. Mycket opraktiskt om du frågar mig.
Tack för en mycket bra blogg! Älskar att läsa den!
Kram

elin
elin
10 years ago

du verkar så hiiiimla härlig!
Funderar lite på det här med löshår. Hur tycker du att det funkar? Har ditt suttit bra?
Ha en fin helg!

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Hej. Tack för en bra blogg. Man blir alltid glad när man läser dina inlägg. Men jag måste fråga en sak, har jag missat din och Hannahs podcast? Är den klar för att lyssna på ännu?

Rebecca
Rebecca
10 years ago

När kommer din och hannahs podcast?:)

sofia208
10 years ago

Good luck 🙂

Pippi
Pippi
10 years ago

Märkligt det där med utvecklingssamtal och pirr i magen. Mina elever kommer till samtalen och ser ut som skrämda små harungar. Trots att de vet precis vad jag skall säga/vad de själva skall säga och hur de kunskapsmässigt ligger till. Det har vi pratat om dagarna innan och samma dag 🙂
PS. Tack för en helt naturlig och rolig blogg.

Nästa inlägg

Fredagens MIDDAGSMENY

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x