Trasig stol, peka med hela handen och Tapas

Men hej, jag är orkeslös och hängig så det blev inte jättemycket fix med köket. Dessutom var en av stolarna skadade efter frakten så nu måste det fixas först. Ibland är väl sånt så JEFLA tråkigt? Va? Jag som lyckades piska upp karln att packa upp stolarna och ta tag i allt medan jag själv pekade med hela handen.

20131019-183457.jpg

20131019-183506.jpg

Jag har eldat ljus hela dagen. Även om solen gassat in så har ljusen varit tända hela dagen. Mysigt och lite lyxigt på nåt sätt. Skulle vilja veta hur många ljus jag tänder i månaden? Herreminjee, det måste vara galet många!?

20131019-183946.jpg

20131019-183951.jpg

Den här lilla minigrisen då? Han kräktes i morse, sket i två omgångar, somna i en och en halvtimma, tog ett bad och så var han frisk! Jag fattar ingenting? Men vet ni, han har gjort sådär förut. Det har hänt ett par ggr tidigare faktiskt. Helst när han ätit lite dåligt dagen innan. Vi har trott att nu jäklarn’s blire spy och skit både högt och lågt och så har det inte blivit nåt mer. Sååå skönt! Dock så har vi tagit det lugnt ändå hela dagen eftersom jag ändå är hängig. Men han har lekt och stojjat som vanligt, dessutom var Batman här hemma och hälsade på igen. Han kommer lite då och då och idag fladdrade han med morgonrocken öppen och for mellan vardagsrum och kök en sådär 127 ggr. Inte jättesjuk med andra ord.

20131019-184527.jpg

Idag har Tony roddat med all marktjänst. Till lunch blev jag serveread fläskfile och blomkålsmos, SKITGOTT! Till det fick jag bitar av kokt majskolv (som jag ÄLSKAR). Nu är han och handlar och skickade nyss det här sms:et. Det ska bli Tapas säger han och det enda jag behövde göra var att sätta på ugnen. Eller jag pekade med hela handen åt Thedde så gjorde han det. 🙂 Själv ligger jag i Hello Kitty nattlinnet under en filt i soffan och blir serverad idag/ikväll. Stackars mig. 😉 Tänker på att jag själv skulle gått ut på galej ikväll men nu blir det inget….så lite stackars mig är det nog. 🙂

Ska bli spännande med Tapas ikväll. . Ska ta bild så ni också får se vad jag blir serverad sedan. Är det bra kanske du kan visa Din karl och lägga in en likadan önskan, blir det kattskit kan du visa Din karl hur det inte ska se ut. Men det får bli vår hemlis, annars kanske man aldrig blir servad igen liksom….biiiig mistake i så fall. Hoppas du har en mysig lördagkväll! ❤

0
Subscribe
Notify of
guest

4 Kommentarer
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Annika
Annika
10 years ago

Så mysko 🙁

Har har ätit samma sak varje gång han reagerar så här?
(Förutom ätit dåligt)
Intolerant mot nått ?

Ni kanske ska notera vad som ätits för att kanske kunna se nått
mönster.

Kraaaaaam

Niiinis
Reply to  Annika
10 years ago

Det som är konstigt är att han åt sin vanliga frukost i morse, som han alltid brukar. Han är ju petig också pojken. Så helt klart mysko. Det enda vi märkt som någon form av mönster är att han ätit dåligt dagen innan. Hmmmm…..ja, vi ska nog kolla om vi hittar fler mönster?!

Niiinis
Reply to  Annika
10 years ago

Kram! ❤

Åsa
Åsa
10 years ago

Åh vilket fusk. Vill oxå ha nån som handlar åt mig. 😉 Hittar väl min drömprins snart..:) Pekar med hela handen till mina två ungdomar men inte händer det nåt där står jag själv och gör det iaf. Ha en härlig kväll. Tack för en så bra blogg som jag kollar in varje dag. Kram

Nästa inlägg

Lördag som inte blev som vi trodde….

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x