Firade Tony idag

Nu har gästerna precis gått. Ja jag glömde ju säga att
vi skulle fira Tony idag eftersom vi inte hann fira honom när han fyllde. Rätt ska vara rätt, klart pojken ska firas liksom. 😉 Han fyllde 33 år nu, å jag ba….. Tänk om man fick fylla 33? Känns som det var 100 år sen. Ångest med en yngre karl när man börjar tänka på just åldern. När jag är 57 så är Tony 49. Jag kommer ju känna mig som om jag är 88 då liksom….eller? Jag lär väl få skönhetsoperera mig till kattkvinnan för att hålla mig på hans nivå.

20131020-182412.jpg

Med tanke på mitt UUUUUURSNYGGA nattlinne så borde jag ju aldrig behöva operera mig till kattkvinnan? Jag menar…. HALLLLLAAAAAA, hur snygg? Hahaha, Tony ogillar alla former av nattlinnen så ska jag behålla honom för resten av livet lär jag få kassera dessa vid 50 års ålder, annars är jag nog rökt. Han tvingade mig t.o.m att kasta mitt gamla nattlinne från 80 talet som det stod ”Welcome to Miami” på, med bilden av Musse Pigg, surgubbe va? 😉

Aja, i alla fall. Vi hade en jättemysig eftermiddag. Tonys två bröder kom och så min fina svägerska. Härligt att vi funnit varann nu kan jag känna med tanke på att man faktiskt umgås en hel del genom sina familjer. Sen kom fina svärisarna också.

20131020-183008.jpg

Ungarna var överlyckliga över Tonys nya app i telefonen som man kan filma i slowmotion med, skitkul och titta på. Den heter slowcam ifall du vill ladda hem den.

20131020-183211.jpg

Här har vi fina svägerskan Eva med sötaste Molly bredvid. ❤ Å så katten på Eva. Här ser ni också hur stor vår katt är? Asså…. Majj gadd! Han är en koloss ju, jämför med lilla Molly!? Kanske behöver jag banta den däringa katten?

Apropå banta! Jag gjorde jättegod paj idag. Du ska få receptet på den i nästa inlägg.

1
Subscribe
Notify of
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments

Nästa inlägg

Bastubråket

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x